zemki Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Również chciałem podziękować za wyjazd. Dalej jestem w szoku ile BMW kręciło się koło muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 co tu dużo pisać było mega,oczywiście podziękowania za to co zrobił staszek,nie ma to jak jechać autobahn-em 70km/h i martwić się czy driver wybierze odpowiednią drogę :lol::lol: podro ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Super wycieczka!!! Przede wszystkim pragnę podziękować organizatorom - wielki szacun! Wrażenia super, super towarzycho - DZIĘKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 O 6.00 byłem w domy zadowolony jak dzieciak WIELKIE DZIĘKI dla każdego kto brał udział w organizacji wycieczki. Miła było poznać taką ekipe Pozdrowiania dla wszystkich. Wyprawa z panem Mieciem BEZCENNA (nie ważne jak ważne że cało jesteśmy w domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wycieczka była udana. Dobra organizacja i mila atmosfera uczyniła niepowtarzalny klimat. Wielkie dzięki i do następnego!!!:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja już wyspany Wielkie dzięki wszystkim za wycieczkę, ale w szczególności dla staszka za organizacje, kosy325i,brzozy, edki i reszty tych z którymi wspólnie się zdezelowaliśmy :lol: MEGA wyjazd, MEGA ekipa, MEGA wszystko 8) Dziękówa i czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) Juz wyspany, odpoczety Muzeum piękna sprawa- stare i nowsze sztuki, druga strona ulicy- salon, sklep, jazdy samochodzikiem i inne atrakcje w jednym miejscu Fabryka- widziałem i poznałem linie produkcyjną jak się spawa i jak się klei blachy ( tego to nie wiedziałem ) 650 robotów kuga machającymi blachami koło siebie i tak powstaje BMW Wielkie podziękowania dla Staszka który był naszym organizatorem foto moje: https://picasaweb.google.com/118172609847226045518 filmy: Jednocześnie uśmiecham się do osób które mi robiły zdjęcia o danie ich na forum lub przesłanie na maila: chiccoo@tlen.pl Edytowane 4 Maja 2012 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 coś link nie działa:) dopiero wróciłem do domu padnięty jestem!!! nawet pisać mi się nie chce!! potem coś wyskrobie:) :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 KOSMOS !! Oczywiście podziekowania dla Staszka i współorganizatorów uklon_bmw Muzeum jak i fabryka robi MEEEEGA robote gorąco polecam wszystkim fanom marki. Mimo że troche długo tam jechaliśmy, to jak przystało na "Wesoły Autobus" było naprawdę przewesoło ;D Miałem wrzucic teraz foty ale mam małe problemy techniczne dlatego będą troszke później jedna na zachętę P.S. Chiccoo, dzięki Wam jeszcze raz za podwózkę na Biskupin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 [ATTACH=CONFIG]20075[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 My równiez dziekujemy za mega zajefajna wycieczke..... Juz dawno nie bylem tak zdezelowany:drunk::drunk:..... Ale bylo naprawde warto.... Organizacja super a hala produkcyjna jak i WESOŁY AUTOBUS- nie da sie opowiedziec.... Zdjecia dodam pozniej bo ide lulu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wielkie podziękowania dla STASZKA i Reszty odpowiedzialnej za organizacje tego super wypadu!! uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Oczywiście podziękowania dla CAŁEJ ekipy za super atmosferę, kupę śmiechu lolol no i w ogóle za całokształt :dance: :drunk::party: P.S. Ewa właśnie wróciła z pracy a ja zająłem się domem Obiadek gotowy. Wszamać i pewnie pójdzie spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Niedawno wstałem,(Forest miałeś rację-stary już jestem :lol:) Pragnę serdecznie podziękować w imieniu swoim i brata za wspaniałą wycieczkę-Staszek,Dziki,Forest SZACUN! Świetna Ekipa, a same zwiedzanie, cóż myślę,że każdy z Was wie najlepiej jak było. Dla mnie przed BMW- na kolana i tyle w temacie. Jeszcze raz Ogromne Dzięki za możliwość wejścia do Fabryki.Brat już w drodze na Warmię, przejechał wiele km,ale radość na Jego twarzy-Bezcenna!!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ENJOY<bmw_1>!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Świetne foty Przemo,szczególnie piękny Polski gest z szalikiem Załączam jako ciekawostkę filmik z prezentacji nowej 3 i tego białego auta w środku w fabryce z podpisami: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Kilka odemnie. Wrzuacajcie wszystkie zdjecia jakie macie na picasse. Kazdy sobie wynajdzie na ktorym jest i posciaga https://picasaweb.google.com/111859760915061741375/BMWWelt03052012WwwMaxbimmerPl?authkey=Gv1sRgCNqIg7y3vprXQg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 jutro założe sobie konto na picassa web ,to wrzuce wszystkie foty [ok 400:p],bo przez imaga schaka trochę zbyt długo by to trwało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) Dzięki wszystkim za świetną atmosferę, wspólną zabawę i oczywiście Staszkowi za zorganizowanie wspólnej wycieczki. Szczerze mówiąc liczyłem na więcej atrakcji w muzeum ale i tak myślę, że warto było przebyc tą drogę by zobaczyc to wszystko co zobaczyliśmy. Mamy też małą nauczkę na przyszłośc - zbierac kasę i dopiero wtedy wrzucac kogoś na listę. Zagrywka Matiego i późniejsza zrzuta by zapłacic za jego miejsce w autobusie - nie będę tego komentował ale powiedzmy sobie wprost - maniana. Zamiast niego mógł pojechac ktoś inny. Dwie foty grupowe ode mnie, resztę wrzucę na picassa po powrocie do Oławy bo mam tu tak szybkie łącze, że te 400-sta zdjęc ssałoby do końca przyszłego tygodnia.[/url] Edytowane 4 Maja 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Zagrywka Matiego i późniejsza zrzuta by zapłacic za jego miejsce w autobusie - nie będę tego komentował ale powiedzmy sobie wprost - maniana. Ostatecznie mógł ktoś założyć, oddałabym kasę z tej co niektórzy wpłacali na Dom Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 I bez zarąbistej foty e31 proszę mi nie wracać tylko taki bezdasznik był https://picasaweb.google.com/114239496642421252960/E31?authkey=Gv1sRgCKjEvbyIr6PynAE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 tylko taki bezdasznik byłhttps://picasaweb.google.com/114239496642421252960/E31?authkey=Gv1sRgCKjEvbyIr6PynAE Ciulowo że "czerwony" ale przynajmniej V12 w Manualu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 tylko taki bezdasznik byłhttps://picasaweb.google.com/114239496642421252960/E31?authkey=Gv1sRgCKjEvbyIr6PynAE Chociaż tyle :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 dobra już jestem na chodzie:) Wesoły autobusik był super w drodze do Monachium to już Zgorzelca nie pamiętam:drunk::drunk: hmm Muzeum nie zaspokoiło mojej ciekawości gdyż czekałem na kilka modeli (np e34 pomalowane,e34 M5,e39 M5,e32,e38) i nic z tego nie było!! były same 3er ,i w sumie z ciekawszych rzeczy to 6er i 8er cabrio było:) ale niby jakaś cześć muzeum była zamknięta tego dnia!! Na ulicach same F-ki i to na 10 aut 6 z nich to właśnie BMW do max 5lat!! a co 30auto to jakaś M-ka śmignęła!! czułem się wspaniale widząc taką ilość Aut!! najbardziej mi się podobała linia produkcyjna!! człowiek na starcie w fabryce zarabia 2.500E!! hmm czas się zastanowić nad wyjazdem:) być może na kolejnej wycieczce będziecie mnie w pracy odwiedzać:4: zdjęć nie mam (tzn mam z mojej 3310) ale jakość marna!! mam Filmik jak Kuziema typ podwiózł isettą!!! się woził chłopak (Edka Ci tego nie popuści) hehe podziękowania dla wszystkich którzy byli! bez was wesoły autobus nie był by "wesoły":drunk: hehe dlaczego nie poczekaliście na mnie aż wrócę z klopa!! zdjęcie grupowe beze mnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ostatecznie mógł ktoś założyć, oddałabym kasę z tej co niektórzy wpłacali na Dom Dziecka Spoko, daliśmy radę, każdy zrzucił się po kilka złotych i sprawa załatwiona. Chodzi mi głównie o to, że takie akcje, 5 minut przed odjazdem "ja nie jadę" są trochę dziecinne. Dałby znac wcześniej - OK ale tak na ostatnią chwilę trochę lipa jak dla mnie. Ale pewnie jak zwykle się czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi