Gość staszek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Super mamy 36 osób dzisiaj jak wrócę z pracy to podam nr konta nareszcie się uda :bmwsexemofg3:i zobaczymy muzeum marzenie każdego fana tej markihappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 W takim tempie to i o tą bagażową przestrzeń bym się obawiał Pani zajmująca się ubezpieczeniami spośród wielu znalazła najlepszą ofertę w Generali dla naszej wycieczki. (KL=40000 PLN;ASS=40000PLN;NNW=10000PLN;OCo=20000PLN;OCr=20000PLN) gdzie: KL-koszty leczenia ASS-pomoc assistance NNW-następstwa nieszczęśliwych wypadków OCo-odpowiedzialność cywilna za szkody na osobie OCr-odpowiedzialność cywilna za szkody na rzeczy Oferta liczona dla grupy 30 osobowej Składka łączna to 157 PLN co daje na osobę 5,24 PLN Forest-Twoja znajoma przedstawiła też jakąś ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Forest-Twoja znajoma przedstawiła też jakąś ofertę? Mieli wysłac ofertę do końca zeszłego tygodnia ale do tej pory ani widu, ani słychu, ani mru-mru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Podaję nr konta Bank Spółdzielczy w Oławie Anna Michałków 64 95850007 0111 0112 0099 0001 tytułem wycieczka do BMW Welt Muzeum .Na te konto można wpłacać pieniądze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Podajcie po ile mamy wpłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Podajcie po ile mamy wpłacać Aktualizacja pierwszego postu w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 z tej listy sie wysypie kilka osob to juz wiem na 100 procent ale i tak frekfencja bedzie duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 z tej listy sie wysypie kilka osob to juz wiem na 100 procent E no Miras nie wymiękaj nam tu lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Jeżeli pozwolicie, to wpiszemy się na taką "listę rezerwowych", ponieważ nie wiem jak będę się czuła jak będzie ciepło,chciałabym oszczędzić Wam akcji porodowej , a też nie chcielibyśmy zabierać komuś pewnemu na 100% miejsca. Jak ktoś się wykruszy, ktoś nie wpłaci i będzie miejsce, a ja będę czuła się dobrze, to wtedy jedziemy :bmwsexemofg3: 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where:drunk: 24. Lijo i J_efka (Wrocław) 36 osób :4: :dance: LISTA REZERWOWA: 1.Pola & Mordulec (Wrocław) Edytowane 28 Lutego 2012 przez Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where:drunk: 24. Lijo i J_efka (Wrocław) 25. Kosa (Wrocław) 26. Paweł (Wrocław) 38 osób :4: :dance: LISTA REZERWOWA: 1.Pola & Mordulec (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 24. Lijo i J_efka (Wrocław) 25. Kosa (Wrocław) 26. Paweł (Wrocław) 27. galone [wro] 39 osób LISTA REZERWOWA: 1.Pola & Mordulec (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 kaska poszła-odwrotu ni ma... stówa piechotą nie chodzi!:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 1. Staszek + 1 osoba2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where:drunk: 34 osoby :4: BASTARS jak będziesz jechał z Brzegu to furę możesz zostawić u mnie zawsze to będzie bespieczniej bo mieszkam pod Brzegiem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Autobus będzie startował z Brzegu, następnie autostradą A4, zabieramy ludzi z Wrocławia na Orlenie przy Bielanach, kolejny krótki postój przy zjeździe na Legnicę - tam dołączy ekipa Polkowice/Lubin, później w Zgorzelecu - tam również wsiądzie kilka osób i kierunek Munchen. tylko pamiętaj o LSSE Krzywa i tamtejszym Statoilu,bo kraty za przełożenie terminu nie podaruje :drool::4: a na poważnie to dokładniej będziemy się dogadywać przed samym wyjazdem :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 tylko pamiętaj o LSSE Krzywa i tamtejszym Statoilu Obawiam się, że ominiemy ten przystanek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 E no Miras nie wymiękaj nam tu :lol: ja? ja przelewam kase jak Tylko mi odblokuje skarbówka konto :bag: mandaty :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 BASTARS jak będziesz jechał z Brzegu to furę możesz zostawić u mnie zawsze to będzie bespieczniej bo mieszkam pod Brzegiem Staszek , dzięki serdeczne ,ale moja żona powiedziała, że się poświęci i mnie zawiezie do Brzegu , ale jeśli coś się zmieni , to napewno skorzystam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Można dostać dokładniejsze dane do przelewu ? bo w BZWBK, sapie mi zebym podał miejscowość (też Oława ?), ulicę i kod pocztowy. Rozumiem ze do tytułu wypadałoby dopisać jeszcze nick z forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Można dostać dokładniejsze dane do przelewu ? bo w BZWBK, sapie mi zebym podał miejscowość (też Oława ?), ulicę i kod pocztowy. Rozumiem ze do tytułu wypadałoby dopisać jeszcze nick z forum ? możesz wpisać byle co!! też tak mam jak wpiszesz kubuś puchatek ul błotna nr zachlapany to i tak dojdzie:):dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Nauczony przypadkami z allegro, to jednak mimo wszystko dobrze wiedzieć dokładniej komu się wpłaca, bo do Kubusia Puchatka nie mam zbyt dużego zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Długa lista się zrobiła Będzie sowicie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Można dostać dokładniejsze dane do przelewu ? bo w BZWBK, sapie mi zebym podał miejscowość (też Oława ?), ulicę i kod pocztowy. Rozumiem ze do tytułu wypadałoby dopisać jeszcze nick z forum ? Dopisz Anna Michałków Błota Leśna Woda 20 49 312 woj Opolskie to jest mój adres zamieszkania a konto było założone w SGB Bank Spółdzielczy w Bystrzycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci zaliczka wpłacona 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 24. Lijo i J_efka (Wrocław) 25. Kosa (Wrocław) 26. Paweł (Wrocław) 27. galone [wro] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Osoby które wpłacą zaliczkę za autobus zaznaczę grubym napisem zaliczka wpłacona .Przy wysyłaniu pieniędzy na konto proszę o podanie nicku z dopiskiem wycieczka do BMW Welt Muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Jej, ale sie ruszylo po wrzuceniu do dzialu zloty<bmw_3> Wplace jutro. Ta zaktualizowana lista powinna byc w pierwszym poscie aktualizowana bo jak ktos wejdzie to widzi, ze mamy jeszcze 17 miejsc i sie napali niepotrzebnie chociaz jeszcze jedno miejsce jest. Edytowane 29 Lutego 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi