Pola Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Życzę Wam udanego wyjazdu; co by ten ikarus bezpiecznie Was dowiózł i przywiózł <bmw_3>Bezcennych wrażeń w Muzeum i na linii montażowej :beta: I bez zarąbistej foty e31 proszę mi nie wracać :bmwsexemofg3:lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 He he he, specjalnie for ju zrobię kilka jotpegów :lol: Mogłaś jechac z nami, jak coś odebrałbym poród, mam dwa za sobą. I może Mordusiątko dostałoby E31 jako wyprawkę :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 He he he, specjalnie for ju zrobię kilka jotpegów :lol: Mogłaś jechac z nami, jak coś odebrałbym poród, mam dwa za sobą. I może Mordusiątko dostałoby E31 jako wyprawkę :lol::lol::lol: Hehe chyba lepiej oszczędzić innym takich wrażeń e31 dla Danuśki no no byłaby nam wdzięczna do końca życia albo my jej lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 No niedlugo czas sie zbierac u nas jeszcze z godzina ( Legnica ), ale Wy pewnie juz cisniecie do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 My już w autobusie. Zaraz zgarniamy ekipie wrocławską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 no to ekipa dobrej i spokojnej drogi,bezpiecznie wróćcie,żeby nam to wszystko opowiedzieć ,no i fot narobić:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 My już w autobusie. Zaraz zgarniamy ekipie wrocławską... Eee no to bedziecie wczesniej niz 24 my tam na 23:30 postaramy sie dotrzec, zeby nie opozniac kanapeczki zrobione to mozna jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Melduje ze grupa Wroclaw ruszyla.... Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja czekam jak na szpilkach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Stacja Krzywa..... Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 pobudka zaloga, jak tam ? jakies fotki z libacji Kosa dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Live: wyszlismy z bmw museum foty porobione, reraz jestem w bmw welt Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Cos z museum Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Pozdro od grupy Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 super fotki, autka aż chciałoby się je miećhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ufff, wróciłem , super wyprawa, pełno aut, silników i motocykli. Śmieszna cena biletu, a wrażenie na całe życie. Sorki panowie, że się znienacka zmyłem , ale część poszła na montażownie, dla mnie nie było już miejsca, a reszta do lidla więc zostałem sam i się zmyłem bo styrany strasznie byłem ;] Na chodzie jestem już 35 godzin :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 A autobusik już po naszej stronie... Długo, ale wesoło Fotorelacja po powrocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dziękuje wszystkim za wyprawę!!!! super wycieczka, super towarzystwo:) Jestem teraz szczęśliwym człowiekiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 my juz rowniez w domku - super wycieczka happy_bmw Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI wszystkim organizatorom uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 MY TEŻ JUZ W DOMKU,zjadłem papu ,zrobiłem chlapu -chlapu i idę spać!!! dobranoc.... fot jest 460 ,wieczorem zarzuce na forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Bylo swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 My juz tez w domciu. Byliśmy jakoś około 5 nad ranem. Dziekuje za super wycieczkę, pogoda nam dopisała, czasu było mnóstwo na zwiedzanie. Pan Mieciu (kierowca) sprawił,ze choc masakrycznie zmęczona śmiałam się do łez Fotki niedługo Foreścik wrzuci bo jest ich ponad 500 bodajże. Pozdrawiam i dzieki jeszcze raz za super atmosferę happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 no ja tez bardzo dziekuje organizatorom wyjazdu naprawde za***iscie wyszło choc było kilka spraw niedopietych do konca i tak było super wszystko mi sie bardzo podobało do pewnego momentu... gdy na drogach na 5 samochodów bylo 3-4 nowe bmw a co 2 minuty jakies EM zapieprzało od świateł do świateł :drool: fotek mam mało bo jak wiadomo sie wpierniczałem do innych na zdjecia :lol: a filmiki zaczynam wrzucać te które porobiłem DZIEKI BARDZO I CZEKAM NA FOTY :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 CUDOWNA WYCIECZKA ! Na wstępie ogromne podziękowania i ukłony dla Staszka! Gdyby nie on... a tak spełniliśmy marzenia małe i większe. Fabryka BMW pokazala jakod podstaw wyjezdzają nowe BMW. Są tamprodukowane auta na rynek angielski i euopejski. Blaszka do blaszki i jezdzimy BMW W muzeum także piękne przeżycia a wokół salonu muzeum i fabryki jezdza same BMW, naliczylem 3 szt E46 i 2szt E39 a reszta nowe M3 X6 X5 118stki 120stki cabriolety 6stki... inny świat, chyba za dużo na ulicach wspaniałych BMW jezdzi. Ekipa niesamowita i można powiedzieć naprawdę zgrana. Dzięeekuje! P.S. Bardzo dziękuję osobom, które uwieczniły mnie na zdjęciach bo dzięki nim będę miał cudo pamiątki jak je wrzucicie. Dziekuje koledzy i koleżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi