Gość dirty.73 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Procedura rozpoczęta :Ekipa techniczna sprawdza sprawność systemów komputerowych na pokładzie, oczyszczenie wyrzutni startowej z niepotrzebnego personelu, rozpoczyna się napełnianie paliwem ogniw paliwowych, silniki główne zostają przygotowane do tankowania rakjet fjuel, wodą zostają wypełnione zbiorniki SSWS, następnie odbywają się testy szczelności kabiny. Komputery pokładowe i zapasowe systemy Ikarusa zostają przestawione do konfiguracji startowej - zapłon silników głównych planowany na godzinę 22.00. wiedzialem,że bmw nie robią na ziemi,tylko gdzieś w galaktyce,nie meldować "Houston,we have a problem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Wszyscy gotowi? :drunk: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Nie bo aparat podręczny zgubiłem przed weekendem możesie przykoleguje do kogos z aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja biorę aparat i 2 baterie powinno wystarczyć I tak pewnie wszyscy będą cykać fotki, a więc później tylko kwestia pozamieniania się A tak wogóle to za 4 godzinki będę już koło autobusiku :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Czas zacząć małe przygotowania do wyjazdu IKARUSEM (opakowanie apapu):lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja tam startuje o 3 am :4: Trzeba wóz jeszcze na taka podróż przygotować :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A czy wszyscy mają wyprane dresy z trzema paskami :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja mam z promocji z czterema :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Pogoda w Manachium na jutro 20 stopni i deszczowo.. wszystko idzie zgodnie z planem tylko ta pogoda jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja też zapomniałem aparata, został w Oławie Na szczęście Ruszt/ Raszt (czy jak tam się to pisze) mnie poratował :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Pogoda w Manachium na jutro20 stopni i deszczowo.. wszystko idzie zgodnie z planem tylko ta pogoda jak zawsze Jak wpadnie taka grupa w dresach jak my to pogoda sama się zrobi:dance::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Pogoda w Manachium na jutro20 stopni i deszczowo.. wszystko idzie zgodnie z planem tylko ta pogoda jak zawsze a wg moich źródeł: pochmurno ale bez opadów temp. max: 19°C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dresik gotowy :4::4::4: ,aparat też pogodę sterroryzujemy ,zresztą Forest z kosmosu o wszystko zadba happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 a glowy ogolone i nawoskowane ? Udanej wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 a glowy ogolone i nawoskowane Ja mam wyfroterowaną dla lepszego połysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A co tak sam będę siedział przed netem , zaraz jadę do Brzegu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A co tak sam będę siedział przed netem , zaraz jadę do Brzegu :lol: A to ja też się pomału szykuję:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Zdarze oogladnac mecz Realu o 22giej... najgorsze ze nie wzialem kamerki na przednia szybe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ja mam dresa z paskami trzema i ćwiekami:) hehe i pikolaki do tego aby pokazać niemcowni styl dresa:):4::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Blee Pikolaki, nawet nie mów, nie znoszę tego obuwia,tragedia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A co tak sam będę siedział przed netem , zaraz jadę do Brzegu :lol: ...no to dawaj, bo ja już jak na szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Czas się zbierać na pierwszy przystanek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jaro weź adidonisy - w szpilkach będzie Ci niewygodnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jedna kwestia która nie była dotąd poruszana ale tak na wszelki wypadek - autobus jest troszkę wiekowy ale mam nadzieję, że wszyscy okażą mu należyty szacunek. Proszę wszystkich o zachowanie czystości i nie przesadzenie z alkoholem tak by nie pojawiły się na tapicerce żadne plamy i brzydkie zapachy :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 kurde,swoje z kreszu chciałem wyprasować i lipa przypaliłem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi