Forest Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec)zaliczka wpłacona 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Sebo całośc wpłacona 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica)zaliczka wpłacona 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wrocław] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WROCŁAW - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. Kevin całość wpłacona LEGNICA 27. Jacek8 całość wpłacona 28. Boruta & Brat całośc wpłacona Poli 29. Edytka Przemowa - kasa leci do Staszka 30. Mati (kasa zaraz poleci) 31. Ernest 32. Zemki & Teściu Na liście jest w tym momencie 45 osób. Są jeszcze 4 miejsca wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemki Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dzisiaj postaram się załątwić wszelkie formalności i widzimy się w Niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Przypominam tylko (by nie było później rozczarowań), że Staszek zarezerwował zwiedzanie hali montażu dla 40-tu osób więc osoby ponad tą liczbę byc może nie będą mogły jej zobaczyc (do potwierdzenia przez Staszka). Przypominam również o tym, że wejście do muzeum - 8 euro plus zwiedzanie montażu kolejne 8 euro. Do tego jakaś gotówka na ewentualne jedzenie na miejscu, upominki w sklepie BMW, itd Staszek wspominał, że Orlen przy A4 to trochę słabe miejsce na postój autobusu, kierowca stwierdził, że lepiej zabrac ludzi z Bielan - Staszek potwierdzi miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 ode mnie 2 osoby pusciły przelew - może dzisiaj a napwno jutro kasa będzie na koncie + dane, pozwole sobie zaktualizowac liste. 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec)zaliczka wpłacona 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona + 2 osoby cala kasa puszczona ok godz 16. 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Sebo całośc wpłacona 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica)zaliczka wpłacona 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wrocław] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WROCŁAW - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. Kevin całość wpłacona LEGNICA 27. Jacek8 całość wpłacona 28. Boruta & Brat całośc wpłacona Poli 29. Edytka Przemowa - kasa leci do Staszka 30. Mati (kasa zaraz poleci) 31. Ernest 32. Zemki & Teściu Na liście jest w tym momencie 47 osób. Są jeszcze 2 miejsca wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Edka wplacala 200zl, z racji tego, ze niejade zapiszcie Edce ze wplacila calosc a roznica (60zl) dla dzieci z Olawy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Edka wplacala 200zl, z racji tego, ze niejade zapiszcie Edce ze wplacila calosc a roznica (60zl) dla dzieci z Olawy. Takie podejście mi się podoba Nem upijaj się dzisiaj na moje konto:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 LISTA ZAMKNIĘTA osoby które się wpisały dopiszę do listy tylko wtedy jak POLA mi potwierdzi ze ma kasę na koncie.Jutro zadzwonię do muzeum postaram się coś załatwić ale nic nie mogę obiecać na 100 procentpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Od zemki'ego dostałem dane. Kozin-gdzie dane do ubezpieczenia od Twoich ludzi? Czekam do 14ej-potem znajomi nie będą ubezpieczeni. Kolejna rzecz-PROSZĘ ZORGANIZOWAĆ WYLICZONE PIENIĄDZE NA ZAPŁATĘ DLA STASZKA I DLA MNIE NA UBEZPIECZENIE TAK BY ROZLICZENIE W AUTOBUSIE PRZEBIEGŁO SZYBKO I SPRAWNIE BEZ SYTUACJI RODEM Z KAS BIEDRONKI:) Ostatnio jak leciałem z PNW to ten Orlen na A4 jest faktycznie cholernie mały.We Wrocku wsiada około 30osób więc lepiej faktycznie załadować się na spokojnie poza A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Kozin-gdzie dane do ubezpieczenia od Twoich ludzi? Juz na PW happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dziki to ile tam trzeba odliczyc na te ubezpieczenie ? bo jakos mi to umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 5zl od osoby chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dzwoniłem dzisiaj do muzeum próbowałem coś załatwić z wejściem do fabryki.Ale niestety nic już nie da rady zrobić :sad: Osoby które się dopisały do wycieczki zwiedzą tylko muzeum rezerwacja jest już zrobiona i nie można tego zmienić , J tak załatwiłem wejście do muzeum na 47 osób bo rezerwacja była tylko na 40 . Plan wyjazdu podam do Niedzieli jak tylko Dziki załatwi ubezpieczenie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Trudno Staszek, temat wisiał dość długo, kto dołączył w ostatniej chwili jest sam sobie winien. Dzięki za te wszystkie telefony wykonane do Munchen. Myślę, że i tak wszyscy powinni być Ci wdzięczni za ogarnięcie sprawy wyjazdu więc zakładam, że nie będzie marudzenia i beczenia, że ktoś nie wszedł do fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Osoby które zamawiały u mnie polówki - wysłałam Wam PW proszę o szybką odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zmiana miejsc wsiadania: Wrocław - McDonald na Bielanach (przy Tesco) Legnica - stacja SHELL przy A4 (jest tam więcej miejsca niż na Orlenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 LISTA ZAMKNIĘTA osoby które się wpisały dopiszę do listy tylko wtedy jak POLA mi potwierdzi ze ma kasę na koncie.Jutro zadzwonię do muzeum postaram się coś załatwić ale nic nie mogę obiecać na 100 procentpytanie_bmw Dzisiaj żaden przelew za przejazd do Muzuem BMW do mnie nie dotarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wrocław - McDonald na Bielanach (przy Tesco) To ten sam McDonald, który znajduje się przy Ikei? Tak dla pewności pytam. Bo tak sobie pomyślałem, że całkiem dobrą miejscówką mogłaby być pętla autobusowa Krzyki... ale skoro już uzgodnione nie będę siał ziarna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) To ten sam McDonald, który znajduje się przy Ikei? Tak dla pewności pytam.Bo tak sobie pomyślałem, że całkiem dobrą miejscówką mogłaby być pętla autobusowa Krzyki... ale skoro już uzgodnione nie będę siał ziarna... Sebo tak to ten McDonald's 51.047745,16.958689 - Google Maps Myślę, że to najlepsza miejscówka, bo 1. można spokojnie zostawić auto, a 2. sporo autobusów ma stamtąd odjazd (czyt. wiele wycieczek robi tam stopy ) Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) WYCIECZKA DO BMW WELT MUZEUM 2-3 MAJA 2012 LISTA OSÓB JADĄCYCH DO MUZEUM 1. KOSA 2. FOREST 3.MŁODA 4.JARO 5.PAWEŁ 6.CHRIS 7.ADRIAN OD CHRISA 8.MAGDALENA OD CHRISA 9.JACEK8 10.PRZEMO 330CI 11.EDYTA OD PRZEMA 330CI 12.WOJTAS WROCK 13.MAŁGORZATA OD WOJTASA 14.JOKEYMIRAS 15.DYZIU 16.SANDRA OD DYZIA 17.LIJO 1979 18.EWA OD LIJA 19.KOZIN 09 20.ENERGY 21.BASIA 22.DZIKI 23.MADZIA 24.BRZOZA 25.CHICCO 26.BASTARS 27.STASZEK 28.PATRYK OD STASZKA 29.KUZIEM 30.GALONE 31.KOSA 325I 32.KEVIN 33.SAGUI 34.MEDROSA 35.SEBO 36.EDKA 37.MARAS 1122 38.JAN OD MARASA 39.BORUTA 40.BRAT OD BORUTY 41. PAWELO 42.MATI 43. ERNEST OD PRZEMA 44. ZEMKI 45. JAROSŁAW OD ZEMKIEGO 46. ZDZISŁAW OD KOZINA 47.ANDRZEJ OD KOZINA Reszte informacji odnosnie godz. wyjazdu podam jutro po uzgodnieniu z Dzikim i Forestem Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Pilna kwestia(bardzo) Proszę o PW z Adresem zameldowania od: FOREST MŁODA PAWEŁ CHRIS ADRIAN OD CHRISA MAGDALENA OD CHRISA JACEK8 PRZEMO 330CI EDYTA OD PRZEMA 330CI WOJTAS WROCK MAŁGORZATA OD WOJTASA JOKEYMIRAS LIJO 1979 EWA OD LIJA KOZIN 09 BRZOZA KUZIEM GALONE KOSA 325I SAQUI MEDROSA SEBO MARAS 1122 JAN OD MARASA PAWELO ERNEST OD PRZEMA ZDZISŁAW OD KOZINA ANDRZEJ OD KOZINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Rozkład wyjazdu wesołego autobusu do BMW WELT MUZEUM:p START GODZINA 23.00 kaufland brzeg ul Władysława Łokietka21 23.20 Oława Orlen Opolska 21 24.00 Bielany Wrocławskie parking obok Macdonalda 01.00 Legnica Schell przy A4 02.30 Krzywa Statoil O2.50 Zgorzelec Orlen 03.00 start kierunek Monachium . Wszystkie osoby proszę o przybycie 30 minut wcześniej . NIE ZAPOMNIJCIE ZABRAĆ ZE SOBĄ DRESÓW:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Staszek chyba coś popierdzieliłeś z tym rozkładem jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 z legnicy na krzywa 1.5 godziny troche dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 w 20minut mi jest ciężko z krzywej dojechać do Zgorzelca,a co dopiero osinobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ale ****. Na 12stya chcecie byc w Monachium/????? Przeciez 700km to takim furmanem z postojami bedziemy jechac 11 godzin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi