Gość ChriS. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Moj numer poszedl, gdzie wsiadamy w Legnicy? Bo jak chcecie stanac na orlen czy tam po drugiej stronie ( chyba shell ) to ja nie bede mial gdzie auta zostawic ;/ jak i pewnie wielu innych. Chyba, ze bedzie pod shellem to bedzie w miare bezpieczne. Ale ogolnie okolica zadupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Chris zeby nie jechac na kilka aut, z Legnicy jedzie nas 6 osob to musimy sie jakos zgadac zeby pojechac na dwa auta. A co do postoju aut nie mam zielonego pojecia pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 gdzie wsiadamy w Legnicy Masz info na pierwszej stronie. W takiej samej sytuacji są ludzie z Wrocławia. Kombinuj by ktoś Cię podwiózł do A4 bo obawiam się, że w pobliżu nie będzie żadnego "bezpiecznego" miejsca a nie jest możliwe by każdego odbierac spod domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 po uzgodnieniu szczegolow ze staszkiem - ja i kozin wsiadamy w olawie na orlenie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No ja mam sam trojke, wiec chyba taxi przyjedziemy. Zobacze jeszcze dzisiaj czy na tym shellu da rade auto zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemki Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Cześć, Szkoda że tak późno przeczytałem o wyjeździe Mam pytanie czy jest jeszcze możliwość dopisania się? Dodatkowo chciałbym zabrać teścia, który jest fanatykiem BMW. Zwłaszcza że wczoraj miał imieniny i niezły byłby to prezent! Mieszkamy w Brzegu więc nie byłoby problemu z miejscem wsiadania. Proszę o pozytywną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 po uzgodnieniu szczegolow ze staszkiem - ja i kozin wsiadamy w olawie na orlenie :D:D :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Cześć,Szkoda że tak późno przeczytałem o wyjeździe Mam pytanie czy jest jeszcze możliwość dopisania się? Dodatkowo chciałbym zabrać teścia, który jest fanatykiem BMW. Zwłaszcza że wczoraj miał imieniny i niezły byłby to prezent! Mieszkamy w Brzegu więc nie byłoby problemu z miejscem wsiadania. Proszę o pozytywną odpowiedź JA również się dołączam - do 18 bede wiedział czy bede moge zabrac jeszcze 1 osobę - jest jeszcze pare dni, mysle ze jak do piątku dojda ostatnie przelewy to nie bedzie problemu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemki Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zależy mi bo już kiedyś był podobny pomysł. Jednak nie zauważyłem że narodził się na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tak,ale wezcie pod uwage ze Dziki musi podac nasze dane do ubezpieczenia i z tego co mi sie obiło o uszy dzis musi je wysłac. Zemki, byłeś juz na jakimś zlocie? Niech sie klubowicze wypowiedzą - maja wieksze prawa niz ja :)lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 hmm, jezeli jest miejsce to masz jeszcze okazje zaprezentowac sie na spocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Oby tylko pozniej nie było jakiejs partyzantki ze strony osob nam nie znanych :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Jutro Dziki załatwia sprawę ubezpieczenia więc lista będzie zamknięta . Zostało jeszcze 4 miejsca osoby chętne nie wyslą da osobowe i pesel potrzebny do ubezbieczenia do Dzikego . Lista zostanie zamknieta o godz.18.Zostało jeszcze 5 miejsc bo Nem odpadł.:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Cześć,Szkoda że tak późno przeczytałem o wyjeździe Mam pytanie czy jest jeszcze możliwość dopisania się? Dodatkowo chciałbym zabrać teścia, który jest fanatykiem BMW. Zwłaszcza że wczoraj miał imieniny i niezły byłby to prezent! Mieszkamy w Brzegu więc nie byłoby problemu z miejscem wsiadania. Proszę o pozytywną odpowiedź Jak dla mnie to możesz jechać ALE NIECH SIĘ RESZTA WYPOWIE:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Oby tylko pozniej nie było jakiejs partyzantki ze strony osob nam nie znanych :4: To powiecie im auf wiedersehen i wracają z buta z niemcowni lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 doladnie, nas bedzie ponad 40 a kasa dla dzieckiamków się przyda, moze przygarniemy kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tak jak w przypadku Boruty jechać możesz, ale obecność na niedzielnym spocie obowiązkowa... Takie moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja Zemkiego znam osobiście, pan inżynier w mojej firmie Ręczę za chłopaka głową. Nie mniej jednak - zarejestrowany w 2009 roku i tak mało postów??? Ja jestem za Waszym udziałem w wycieczce, kasa dla dzieciaków się przyda ale uważam, że powinniście się pojawić na najbliższym spocie w Oleśnicy by choć trochę pogadać z ekipą. Co prawda kojarzę, że byliście z teściem na jakimś tam spocie (chyba w Skarbimierzu) ale to i tak mało Wpłacajcie siano na konto Poli (280 zł za dwie osoby), dopiszcie się do listy, wyślijcie Dzikiemu dane na pw i nie zapomnijcie o grillu na lotnisku w Oleśnicy. Oczywiście jeśli chodzi o Borutę to sprawa jest identyczna - obowiązkowy grill w niedzielę :lol: http://www.maxbimmer.pl/f19/spot-grill-olesnica-29-04-2012-a-17946/ Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No chyba że tak, tylko pytanie czy teśc wytrzyma w autobusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 a co nie pije ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 a co nie pije ? :lol::lol::lol: :drunk:bmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beer:drunk::drunk::drunk::drunk: Wesoły autobus łelkam tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dostałam kasę od Ernesta 140 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witojta Ok Będę na spocie w Oleśnicy. O której godzinie zaczynamy i jak dojadę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zemki powinien dostać taką samą możliwość wyjazdu jak Boruta, tym bardziej że Forest za niego ręczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 wiec moge dokopotować jedną a nawet dwie osoby?? - do 18 wyśle kase i dane. Wiecej kasy dla dzieciaków a szkoda zeby autobus jechał 5 miejscami wolnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi