Młoda Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ja sie zgodze na Twój proszek jak kupisz wszystkim jadacym kobitkom lody lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 a moze z czesci tych pieniedzy dziki zaplacil by juz ubezpieczenie i by bylo z glowy? to chyba nie duzy koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 a moze z czesci tych pieniedzy dziki zaplacil by juz ubezpieczenie i by bylo z glowy? to chyba nie duzy koszt Nie rozumiesz. Tu chodzi o DZIECIAKI!! Tobie, mi i innym sie krzywda nie dzieje. Te kochane małolaty maja posrane na starcie i to jest nasz wkład żeby im było chociaż trochę lepiej. Na Dzień Dziecka, na Mikołajki i na inne okazje bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nie rozumiesz. Tu chodzi o DZIECIAKI!!Tobie, mi i innym sie krzywda nie dzieje. Te kochane małolaty maja posrane na starcie i to jest nasz wkład żeby im było chociaż trochę lepiej. Na Dzień Dziecka, na Mikołajki i na inne okazje x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a moze z czesci tych pieniedzy dziki zaplacil by juz ubezpieczenie i by bylo z glowy? to chyba nie duzy koszt Ty Galone przestań świrować bo sobie ludziska pomyślą, że nie masz 5zł na ubezpieczenie... pozatym jeszcze nie ma nikogo dodatkowego, a Ty już szukasz jak sobie ulżyć z czyjejś kasy. Koszta były znane wcześniej, więc nie ma tematu. A bonus jeżeli będzie i pójdzie na dzieciaki to będzie super... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 tez jestem zdania ze nadwyzka (jezeli bedzie) powinna isc dla DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 tez jestem zdania ze nadwyzka (jezeli bedzie) powinna isc dla DD Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 2. Generalnie jeśli chodzi o koszta wynajęcia autobusu to z grubsza temat jest ogarnięty. Część ekipy wpłaciła całość, część zaliczki, reszta do uregulowania w autobusie. Dlatego propozycja jest taka by wszystkie osoby dodatkowe które pojawią się na liście i wpłacą te 140 zł za przejazd - siano trafi do Poli na kolejną akcję z dzieciakami z Domu Dziecka w Oławie Dla dodatkowych osób, które przekazują swój koszt przejazdu na DD podaję nr konta 14 1140 2004 0000 3602 7095 9035 Paulina Kolbusz ul.Połbina 1G/6 54-151 Wrocław. Niech moc będzie z Wami uklon_bmw:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a moze z czesci tych pieniedzy dziki zaplacil by juz ubezpieczenie i by bylo z glowy? to chyba nie duzy koszt Dziki zastawi za nas kasę a my mu oddamy w wesołym autobusie :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dla dodatkowych osób, które przekazują swój koszt przejazdu na DD podaję nr konta 14 1140 2004 0000 3602 7095 9035 Paulina Kolbusz ul.Połbina 1G/6 54-151 Wrocław. Niech moc będzie z Wami uklon_bmw:lol: Pola jak dostaniesz kasę od Boruty i jego brata to daj mi znać a ja ich dopiszę do listy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Kasiorka już poszła 8) Fajnie, niech dzieciom służy. Sam jestem z wielodzietnej rodziny, więc wiem jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pola jak dostaniesz kasę od Boruty i jego brata to daj mi znać a ja ich dopiszę do listy Okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Boruta-wysyłaj PW z danymi do ubezpieczenia. Imię,nazwisko,nr PESEL Twoje i brata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Żeby nagle się nie okazało, że będzie pierwotny autobus z 40stoma miejscami bo w takich firmach przewozowych jest róźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Żeby nagle się nie okazało, że będzie pierwotny autobus z 40stoma miejscami bo w takich firmach przewozowych jest róźnie. Nie marudź :bag: Myśl pozytywnie młody człowieku Zaliczka zapłacona, Ikarus na myjni, oprócz miejsc siedzących są jeszcze stojące :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie marudź Myśl pozytywnie młody człowieku Zaliczka zapłacona, Ikarus na myjni, oprócz miejsc siedzących są jeszcze stojące A karuzela w dobrym stanie? Żeby czasem doczepa nie odjechała... bokiem np :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A karuzela w dobrym stanie? Żeby czasem doczepa nie odjechała... bokiem np Wszystko jest OK ale ja tam siadam z przodu :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wszystko jest OK ale ja tam siadam z przodu AAA, już wiem..., na tym miejscu "Dla kobiet w ciąży" :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wszystko jest OK ale ja tam siadam z przodu :4: Ja tez przeciez tam z tylu to bedzie niezle trzepanie ^^ w polowie drogi zmiana hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Staszek dostałam przelew na kwotę 280 zł za Borutę i brata Emila Możesz dopisywać ich do listy :dance: Zastanawia mnie jedna kwestia. Brakowało Wam jednej osoby do pełnego autobusu, czyli jak było wcześniej ustalone do 40 osób. W takim razie, czy ta jedna osoba nie powinna Wam jeszcze dopłacić, aby cała kwota za przejazd zgadzała się? Jak się myle, bądź jakoś "promocyjnie" dogadaliście się z firmą przewozową, to nie było moich wątpliwości 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec)zaliczka wpłacona 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Sebo całośc wpłacona 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica)zaliczka wpłacona 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. kevin całość wpłacona 27. Jacek8 całość wpłacona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Heh faktycznie jedne 140zl na konto autobusu a kolejne 140zl dla dzieciaków będzie. Dobrze Pola kombinujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Pola ma rację Dzięki za spostrzegawczośc. Boruta co z tym Twoim kumplem bez którego nie ruszasz się z Wrocławia ??? Jeśli też ma jechac to niech wpłaci kasę na konto żony Staszka i wszystko będzie wyprostowane EDIT - dobra, dzwoniłem do Boruty, jego kumpel nie jedzie. Namiawiałem wczoraj jeszcze Matiego, Przemo namawia Edytę. Jeśli nikt nie dojdzie to Pola po prostu przeleje 140 zł na konto Staszka i finito. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odbyłem przed chwilą rozmowę telefoniczną z żoną Przema, Edytką. Nie chciała jechac ale odrobina perwersji czyni cuda. Tfu...perswazji Przemo dzisiaj wyśle 140 zł na konto Staszka więc sprawa załatwiona, Edyta trafia na listę :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance: 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec)zaliczka wpłacona 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Sebo całośc wpłacona 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica)zaliczka wpłacona 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. kevin całość wpłacona 27. Jacek8 całość wpłacona 28. Boruta & Brat całośc wpłacona Poli 29. Edytka Przemowa - kasa leci do Staszka Na liście 42 osoby - 6 miejsc jeszcze wolnych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 kasa za Edzie poszła ,dopłaciłem również 40 pln do mojego przejazdu ,żeby mieć z głowy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Hej Dzięki za wpis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi