Gość staszek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No to mamy jedno wolne miejsce czy ktoś ma jeszcze chęć pojechać:cry::lol:uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nem,Edka,Maras1122 i jego os.towarzysząca-jeszcze tylko Wy doślijcie potrzebne dane do ubezpieczenia i będzie cała załoga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pytanie do ludziów którzy zamawiali koszulki. Czy każdy dostał ode mnie PW z kwota do zapłaty i danymi ?? Bo sie pogubiłam pytanie_bmw komu wysłałam a komu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 z moja kamerka nie da rady mam zamontowana na stale w samochodzie ale wez swoja na pewno sie przyda wez jakies baterie zapasowe masz przeciez do nich dostep ja wezme swoja karte 32gb w razie czego i sie zmontuje fajny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 też wezmę swoją kamerkę, więc będzie z czego robić filmik wycieczkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 z moja kamerka nie da rady mam zamontowana na stale w samochodzie ale wez swoja na pewno sie przydawez jakies baterie zapasowe masz przeciez do nich dostep ja wezme swoja karte 32gb w razie czego i sie zmontuje fajny film Dokładnie z bateriami tak zrobie. Wczoraj usypiając tez o tym myslalem by wziąc 10 szt baterii i hajlabajla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Nem i Edka- Dane do ubezpieczeniauklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam Chciałbym się jeszcze dopisać, jestem tu "nowy" proszę o info, czy są jeszcze miesjca i ajka dokonać wpłaty? Chciałbym zabrać też kolegę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 WitamChciałbym się jeszcze dopisać, jestem tu "nowy" proszę o info, czy są jeszcze miesjca i ajka dokonać wpłaty? Chciałbym zabrać też kolegę. ...dla nowych to raczej ta furtka jest zamknięta, ale niech jakiś klubowicz się wypowie... poza tym miejsce jest tylko jedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Chciałbym się jeszcze dopisać, jestem tu "nowy" Jedno miejsce jest wolne, jak dla mnie możesz jechac o ile nie będzie żadnej "boruty" w autobusie :lol: Jak będą sceny to wysiadasz i wracasz do domku na własną rękę. To zresztą dotyczy wszystkich którzy jadą. Niech wypowiedzą się inni Klubowicze na Twój temat (Kosa, Paweł, Dziki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Panowie jestem dorosłym poważnym meższczyzną(36L), Nick: Boruta oznacza po staropolsku Diabła, a nie "zadymiacza"...to w woli wyjaśnienia:)A zasady podróży autobusami znam, na wycieczkach zagramanicą byłem nie raz. Ja i kolega pełna kulturka jest. Mamy normalne życie(żony, kredyty itd.)łączy nas pasja do marki. A wycieczka marzenie życia, aby zobaczyć tą wspaniałą fabrykę. Byłoby by naprawdę wspaniale, gdyby dla nas dwoje znalzło się jeszcze miejsce. Przyznaję że akcja wyszła na momencie,ale trzeba spróbować. Pozdrawiam Was serdecznie i proszę o kontakt. Jakby co podaje tel. 881317802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jeśli czytałeś temat to wiesz zapewne, że jest tylko jedno miejsce wolne. Nie da się wciśnąc Ciebie i jeszcze kumpla. W autobusie jest 40-ci miejsc, w tej chwili mamy na liście 39 osób które opłaciły wyjazd. Więc rachunek jest prosty Poza tym jeszcze jedna sprawa...36 lat, to taki Dziadkowóz z Ciebie, w jakiej kondycji zdrowie? Mamy 700 km w jedną stronę, nie zejdziesz nam w autobusie ?:lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Boruta a kto Ty jesteś? Jaka to szybka akcja wyniknęła ,że 1 post i odrazu tutaj i chcesz jechać? Bo z maxbimmerem to wspólnego niewiele masz. Od kogo się dowiedziałeś? Kto "ręczy" za Ciebie? Kolega Twój odpada w przedbiegach-Forest wyjaśnił wyżej. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Forest rozumiem,szkoda. Gdyby coś się zmieniło jesteśmy na tak-pieniądze wpłacamy natychmiast(NIE MA LIPY), sam nie pojadę, bo kolega w życiu mi nie wybaczy,a ja cham nie jestem:) Dziki odpowiadam:Polak mały;) he he he z Wojnowa jestem, a na zakupy do Biedronki do Jelacza jeżdżę:lol: Oho Pierwsza burza w tym roku, bawarki umyje he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dziki ja chciałem się zapisać do klubu od dawna, ale zapisałem się dopiero dziś, a czytam od dłużeszego czasu fora. Fajnie,że lokalnie też można."Kto za mnie ręczy"-Nikt sam za siebie ręczę, nie bardzo rozumiem pytania...Jestem tu nowy po prostu. Jak się dowiedziałem z forum o wycieczce to pomyślałem, że też bym chciał pojechać, dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Aaale jaja jak na mikołaja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Aaale jaja jak na mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jaja jak berety się porobiły- jedna miejscówka dwie osoby jedna bez drugiej nie jedzie więc nikt z was nie jedzie. Mi to ganc- ale według mnie wycieczka to zlot mobilny, a jak to wcześniej żeby gdzieś być na zlocie klubowym to trzeba się pokazać na spocie których było już kilka i pewnie wiesz o nich skoro forum przeglądasz Niech się może wypowie tez reszta załogi wesołego autobusiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Aaale jaja jak na mikołaja. kevin ty już nie galopuj:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Według mnie zeby pojechac na taki zlot wypadałoby chociaz byc na jakimś jednym najcie czy tam spocie... no ale moze się nie znam lolol No i mamy tylko jedno miejsce wolne a tu jeden nie jedzie bez drugiego lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja też uważam, że ten wyjazd to taki mobilny zlot. Co za tym idzie powinny jechać tam osoby znane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Rozumiem.Są obawy,bom świeży itd. Panowie i Panie,spokojnie jak nie pojadę to się nie potnę, jednak chcę abyście wiedzieli,że fajnie by było jechać z taką ekipą do tego niesamowitego miejsca o którym słyszałem z opowieści i z Tv tylko. Jeżeli jednak znajdzie się jeszcze jedno miejsce to tak jak pisałem wcześniej, jesteśmy na tak.Numer telefonu, podałem jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zanim nastąpi wyjazd do Munchen, napewno będzie jeszcze jakiś spot w Oleśnicy lub Najt więc Boruta możesz się pokazac i poznac ekipę. Tym samym zaliczyc pierwszy zlot i będziesz mógł jechac do Monachium. Tym bardziej, że : Staszek był dziś u kolesia od autobusu zapłacic zaliczkę i facet - UWAGA- przeznaczy dla nas autobus na 49 miejsc !!!!!!!! Więc spokojnie 9 osób się jeszcze zmieści happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 No to luks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no w takim Ikarusie to jeszcze balety zrobimy zeby nudno sie niejechalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi