Kevin Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 O kur.. to nie pojade?? Ja piernikulcuje, faktycznie dziura w głowie.... mogę mogę jechac? Juz wpłacam ;( i tylko ja jako jedna osoba, może coś źle policzyliście na szczescie i bedzie to jedno miejsce wolne dla mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 jak wskoczy rezerwowa lista i bedzie miejsce to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 O kur.. to nie pojade?? Ja piernikulcuje, faktycznie dziura w głowie.... mogę mogę jechac? Juz wpłacam ;( i tylko ja jako jedna osoba, może coś źle policzyliście na szczescie i bedzie to jedno miejsce wolne dla mnie?? Toś sie obudził A pisałam w piatek Ci o muzeum to mowiles ze pamietasz :)lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec)zaliczka wpłacona 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica)zaliczka wpłacona 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. Diego E30 całość wpłacona 27. Jacek8 całość wpłacona LISTA REZERWOWA: 1. Sebo 2. chiccoo 3. Kevin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Naliczyłam 37 osob na liscie głownej - jesli cała trojka z rezerwowej wpłaci to mamy komplet 40 osob :4::4:uklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Słabo cos liczysz, na liście glównej jest 38 osób :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A ja przypominam o PW do mnie z danymi do ubezpieczenia. IMIĘ NAZWISKO Nr PESEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Dziki zrob liste, kto podal juz dane. Ja np. wysylalem, ale wiesz, czasem sie przegladarka zwiesi czy cos z netem i wiadomosc nie dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A ja przypominam o PW do mnie z danymi do ubezpieczenia.IMIĘ NAZWISKO Nr PESEL Moje poszło a poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pisał do mnie Diego, że 2-go ma egzamin w Pradze więc stamtąd poleci do Monachium swoim autem. W związku z tym jest szansa, że Dziurawogłowy Kevin też się załapie na wesoły autobus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 To trzeba do niego zadzwonic i powiedziec by wpłacił pieniądze i to odrazu bo znów zapomni ... lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Szkoda impulsów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja będę czekał na foto relację z wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja wpłaciłem 140zl przedwczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Czekam na dane (imię,nazwisko,nr PESEL)na PW od: Kevin Saqui Medrosa Nem Edka Sebo Maras1122 Maras1122-osoba towarzysząca Chiccoo-osoba towarzysząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dziki sprawdź dobrze bo wysłałem ci 16 o 20:08 bynajmniej u mnie w wysłanych jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Dziki sprawdź dobrze bo wysłałem ci 16 o 20:08 bynajmniej u mnie w wysłanych jest Pawelo-lista wyżej dotyczy osób,które muszą mi jeszcze podesłać dane.Zatem jeśli nie ma Cię na niej to znak,że Twoje dane już mam. PS. W poniedziałek 23ego około 20:08 przyjdzie pani do Ciebie(1sza rata PROVIDENT:)) Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja wpłaciłem 140zl przedwczoraj. Ja ******le za***isty jesteś :bag: Przedwczoraj wpłaciłeś ............ a wczoraj płakałeś czy możesz jechać lolol MISZCZU ŚWIATA :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec)zaliczka wpłacona 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Sebo całośc wpłacona 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica)zaliczka wpłacona 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. Diego E30 całość wpłacona 27. Jacek8 całość wpłacona Lista rezerwowa : 1.Chicco 2.Kevin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pisał do mnie Diego, że 2-go ma egzamin w Pradze więc stamtąd poleci do Monachium swoim autem. W związku z tym jest szansa, że Dziurawogłowy Kevin też się załapie na wesoły autobus. Ale będzie musiał dobrą wódkę postawić:drunk: za tę dziurę w głowie:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec)zaliczka wpłacona 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Sebo całośc wpłacona 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica)zaliczka wpłacona 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. kevin całość wpłacona 27. Jacek8 całość wpłacona Lista rezerwowa: 1.chicco Diego e30 pieniądze do zwrotu Na liście jest 39 osób a więc jest jeszcze jedno miejsce chicco masz jeszcze szansę jechać z osobą towarzyszącą pytanie_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Jeeeeest, ale kozackowo ! Flacha to nie ma problemu ale już Forestowi obiecałem i nie tylko i co dalej dziura... ale juz zapisuje w przypomnieniu na 2giego maja zeby wziąć Finlandie Wezmiemy kamerki samochodowe z Mirasem i nakrecimy trase i samo muzemu (kamerki mini są) By potem film zmontowac z wycieczki. HA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Kevin tylko proszę Cię *****, zaklinam, błagam - NIE ZAPOMNIJ PRZYJECHAĆ NA AUTOBUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 U mnie osoba towarzysząca odpada- praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 A już myślałem, że Staszek o mnie zapomniał... Zatem do zobaczenia w "wesołym autobusie":) uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi