Gość ChriS. Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Nie no ja nie mysalem o tym nawet, tak sie zlozylo ze Ci co pisali to wszyscy z Polkowic hehe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacki Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Witam! Panowie dlugo nas nie bylo... Niestety dostawca internetu nie wywiazuje sie z umowy stad powyzsze problemy. Wciaz jednak dzialamy i zapraszamy do zakupu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Dzisiaj zrobie kilka ladnych zdjec i skminie cos dobrego na koszulke Edit: Mialem zawalony weekend i postaram sie na dniach cos wrzucic. Edytowane 18 Marca 2012 przez ChriS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacki Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Chlopaki dorzuciliśmy dwa bardzo fajne projekty S.W. Mysle ze kazdy wie co i jak;] Cena oraz wszystkie inne parametry bez zmian:] Zapraszamy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dobra odsapnelem, naobiecywalem sie, a nic nie zamowilem. W tym miesiacu kilka wydatkow, ale obiecalem sobie, ze przynajmniej jedna koszulke kupie bez pierniczenia bo nigdy tego nie zrobie tak wiec zglaszam sie do kupna. Wczoraj gosciu zrobil mi bardzo fajna fotke, w photoshopie nie jestem asem wiec mam nadzieje, ze zaraz jakis projekcik mi skroicie Koszulke XXL, kolor koszulki przypasujcie do zdjecia. Na plecach napis MAXBIMMER pod spodem ChriS: http://www.maxbimmer.pl/attachments/f26/18453d1329952313-t-shirty-i-love-bmw-maxbimmer-napis.jpg ta czcionka wydaje sie byc git, z przodu jakos obrobic zeby to wygladalo i biore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Chyba kolega sobie poszedl bo nikt od niego nie zamawial a ja naprawde chce zamowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi