herminator Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ktoś mi powiedział że to czujnik położenia wału albo zapchany katalizator . Może ktoś miał podobny problem . powyżej tej wartości obrotowej traci moc i zaczyna sie dusić jak by przestały świece działać . prosze o podpowiedż przyczyny bo ja nie mam już pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 to duszenie nazywa się odcinką ( ach ten Toruń :mrgreen: ) powinna być przy 6250 obr i jeśli to M40 to nie szukaj więcej jak się nie wkręca to na 99% ( jeśli pracuje jak diesel ): - popychacze - dzwignie zaworowe wytarte - i w najgorszym przypadku wałek rozrządu wytarty, podobno :roll: najlepiej wymienic wszystko razem i silnik jak nowy ( to znaczy góra :lol: ) koszt - zobacz na allegro ale pewnie z robocizną w 1000 zł się nie zmieścisz :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 jezeli to m40 to raczej na pewno walek wytarty pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no panowie przecież pisze że to m43 a na poważnie to nic ci nieklepie,nie stuka? bo jak tam to może być coś z głowicą.a jak nie to ciężko określić,zobacz czy dolot powietrza masz szczelny.masz gaz czy samo paliwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 w podpise avatara ma m40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 w podpise avatara ma m40 hehe niezły rebus bo w temacie ma m43 :roll: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi