SEBEK73 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tak jak w tytule piszcie na jaki model wam wygląda to co kiedyś było BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 X3 pierwszej generacji. Srednie umiejscowienie tematu tak nawiasem mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Może i tak ale sam nie wiedziałem gdzie to dać niech moderator przeniesie w bardziej stosowny dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Lepiej spisac VIN bo za pol roku bedzie na allegro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 X3 albo X5 pewności nie ma bo stoi bez opon i nie wiadomo dokładnie jaka wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 X3 jak nic 1 generacji. :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 X3 albo X5 pewności nie ma bo stoi bez opon i nie wiadomo dokładnie jaka wysokość pewnosc jest - jest to X3, wystarczy spojrzec na linie tylnych bocznych szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 dokladnie... x3 jak w morde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Na pewno x3 a z tym winem o naprawdę warto spisać bo Polak potrafi:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Na pewno x3 a z ten vin to naprawdę warto spisać bo Polak potrafi:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 wystarczy spojrzec na linie tylnych bocznych szyb Dokladnie, ten trojkacik z tylu to taki znak rozpoznawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Co do VIN to gdy pójdzie do kupca a nie zostanie zezłomowana to dam znać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Na szczeście na mnie nie trafi i tak bym takiego wynalazku nie kupił. Dla mnie tylko 2 modele nadają się do użytku e34 i e32<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Na szczeście na mnie nie trafi i tak bym takiego wynalazku nie kupił.Dla mnie tylko 2 modele nadają się do użytku e34 i e32<bmw_1> No to nie jezdziles jeszcze E38. Ja z E32 jak wsiadlem do E39 to czulem sie jak w samolocie i czuje sie nadal. W E32 tez tak sie czulem, ale w E39 czuje sie jeszcze bardziej heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Chris mam podobne uczucie w e39 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Panowie tak się składa że także jeździłem e39 modelami 520i 523i. Dla mnie za dużo pierdułek Jestem człowiekiem który lubi czuć auto bez zbędnych bajerów. a jeśli się komuś nie podoba to jego zdanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dziś została zezłomowana także nie ma obaw nie trafi na ulice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) foto na moście milenijnym :lol:[ATTACH=CONFIG]19171[/ATTACH] Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez krystian 520I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 do malowania ją wiozą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 do malowania ją wiozą pewnie tak:lol: tylko po co te wydechy u góry...???:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ze stodoły do stodoły i myk silniczek do komory :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 pewnie tak:lol: tylko po co te wydechy u góry...???:lol: no juz wczoraj ci tlumaczylem wersja odrzutowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 za trochę bendzie na allegro nadwozie to bebechy z anglika i będzie jak znalazł nowy model jak szipla:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Hehe to tłumiki wystają bo nie chciała wejść z nimi na lawetę więc odkręcili i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Przynajmniej nie bitabmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi