calcio23 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mam pytanie nie świeci Bi Xenon tylko zwykły Xenon z tego co czytałem to przesłony mogą być zepsute i się nie otwierają jak to naprawić, kupić rozbite lampy i przełożyć środek ?, no i 2 pytanie BMW nie ma zderzaka ze spryskiwaczami i co tu zrobić żeby się nie przyczepili przy kontroli ? , poziomowanie i regulacja działa ale to podobny temat więc nie zakładałem nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Masz E46 przed liftem czy po? nie ma zderzaka ze spryskiwaczami i co tu zrobić żeby się nie przyczepili przy kontroli ? Zderzak ze spryskiwaczami? Spryskiwacze masz umieszczone pod lampą a nie w zderzaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Co do spryskiwaczy to wystarczy kupic listewki xz miejscami na spryskwiacze wstawic nam zaslepki polakierowac listewki i styknie nikt nie bedzie sprawdzal czy to dziala jak jestes pewien ze to sa lampy bi to kup na allegro jakies soczewki od passata bi czy cos podobnego i przerzuc beda pasowac bo nieraz przerabialem w e46 zwykly xenon na bi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calcio23 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) Kolego Forest oczywiście masz rację, pomyliłem się są w listewce, E46 jest z 2002 roku po Lifcie, kolego słodki a jak to można dokładnie sprawdzić ? Listewki używane 50zł sztuka, czyli komplet 100zł, listewki nowe podróba 50zł komplet , tylko ciekawe czy nie wypadną :mrgreen: Edytowane 22 Lutego 2012 przez calcio23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Bo zostałeś oszukany przy kupnie auta , masz zwykłe lampy tylko ,że z soczewkami , albo auto było po dzwonie i ktoś naprawił tanim kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calcio23 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Kolego auta jeszcze nie kupiłem ale się zastanawiam, dlatego pytam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Podaj WIN, zaraz sprawdzimy czy miał xenon gdy wyjechał z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Dokładnie, podaj Vin, a jak co to sprawdź, czy są czujniki samopoziomowania na wachaczach (z przodu i z tyłu po jednym od strony pasażera), bo nawet jeżeli jest dołożony to jeżeli w komplecie to będzie i tak gitara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Siemanko. Czy mogę wiedzieć czym się różni zwykły xenon od bi xenonpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calcio23 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Vin i dodatkowo fotki pod maską są w tym temacie : http://www.maxbimmer.pl/f47/e46-kombi-opinie-17176/#post198095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Kolego DANKIN... xenon - światła xenonowe na krótkich, bixenon - światła ksenonowe na krótkich i na długich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 wiem wiem, tutaj trochę poczytałem Xenony,Bi-Xenon [Archiwum] - Passat forum dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 XENONowe.pl: Co warto wiedzie o owietleniu xenonowym, porady, wskazwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 [TABLE=width: 712] [TR] [TD][TABLE=width: 100] [TR] [TD]Dane pojazdu [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 712] [TR] [TD][TABLE=width: 100] [TR] [TD] Art. [/TD] [TD] Wartość [/TD] [/TR] [TR] [TD] Numer podwozia [/TD] [TD] WBAAP71060PJ34992 [/TD] [/TR] [TR] [TD] Kod typu [/TD] [TD] AP71 [/TD] [/TR] [TR] [TD] Typ [/TD] [TD] 320D (EUR) [/TD] [/TR] [TR] [TD] Typoszereg E [/TD] [TD] E46 (3FL) [/TD] [/TR] [TR] [TD] Seria [/TD] [TD] 3 [/TD] [/TR] [TR] [TD] Rodzaj konstrukcji [/TD] [TD] TOUR [/TD] [/TR] [TR] [TD] Układ kierowniczy [/TD] [TD] LL [/TD] [/TR] [TR] [TD] Drzwi [/TD] [TD] 5 [/TD] [/TR] [TR] [TD] Silnik [/TD] [TD] M47DO1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] Pojemność skokowa [/TD] [TD] 2.00 [/TD] [/TR] [TR] [TD] Moc [/TD] [TD] 110 [/TD] [/TR] [TR] [TD] Napęd [/TD] [TD] HECK [/TD] [/TR] [TR] [TD] Skrzynia biegów [/TD] [TD] MECH [/TD] [/TR] [TR] [TD] Kolor [/TD] [TD] SCHWARZ 2 (668) [/TD] [/TR] [TR] [TD] Tapicerka [/TD] [TD] STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT) [/TD] [/TR] [TR] [TD] Data prod. [/TD] [TD] 2002-07-15 [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 712] [TR] [TD][TABLE=width: 100] [TR] [TD]Wyposażenie [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 712] [TR] [TD][TABLE=width: 100] [TR] [TD]Kod [/TD] [TD] Nazwa (interfejs) [/TD] [TD] Nazwa (ETK) [/TD] [/TR] [TR] [TD]S210A [/TD] [TD] DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC) [/TD] [TD] Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy [/TD] [/TR] [TR] [TD]S320A [/TD] [TD] MODEL DESIGNATION, DELETION [/TD] [TD] Brak napisu modelu [/TD] [/TR] [TR] [TD]S428A [/TD] [TD] WARNING TRIANGLE [/TD] [TD] Trójkąt ostrzegawczy i apteczka [/TD] [/TR] [TR] [TD]S473A [/TD] [TD] ARMREST, FRONT [/TD] [TD] Podłokietnik przedni [/TD] [/TR] [TR] [TD]S534A [/TD] [TD] AUTOMATIC AIR CONDITIONING [/TD] [TD] Klimatyzacja automatyczna [/TD] [/TR] [TR] [TD]S550A [/TD] [TD] ON-BOARD COMPUTER [/TD] [TD] Komputer pokładowy [/TD] [/TR] [TR] [TD]S606A [/TD] [TD] NAVIGATION SYSTEM BUSINESS [/TD] [TD] Radionawigacja [/TD] [/TR] [TR] [TD]S640A [/TD] [TD] CAR TELEPHONE PREPARATION [/TD] [TD] Instalacja pod montaż tel. uniwers. [/TD] [/TR] [TR] [TD]L801A [/TD] [TD] GERMANY VERSION [/TD] [TD] Wersja krajowa Niemcy [/TD] [/TR] [TR] [TD]S863A [/TD] [TD] EUROPE/DEALER DIRECTORY [/TD] [TD] Spis dealerów, Europa [/TD] [/TR] [TR] [TD]S879A [/TD] [TD] GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET [/TD] [TD] Instrukcja obsługi, jęz. niemiecki [/TD] [/TR] [TR] [TD]S915A [/TD] [TD] BODY SKIN CONSERVATION, DELETION [/TD] [TD] Brak konserwacji pokrycia zewn. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 712] [TR] [TD][TABLE=width: 100] [TR] [TD]Wyposażenie seryjne [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 712] [TR] [TD][TABLE=width: 100] [TR] [TD]Kod [/TD] [TD] Nazwa (interfejs) [/TD] [TD] Nazwa (ETK) [/TD] [/TR] [TR] [TD]S548A [/TD] [TD] SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING [/TD] [TD] Licznik kilometrów [/TD] [/TR] [TR] [TD]S832A [/TD] [TD] BATTERY IN LUGGAGE COMPARTMENT [/TD] [TD] akumulator w bagażniku [/TD] [/TR] [TR] [TD]S851A [/TD] [TD] LANGUAGE VERSION GERMAN [/TD] [TD] Wersja językowa, niemiecki [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Zatem fabrycznie xenonu nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calcio23 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Kolego dziękuje bardzo za rozkodowanie VIN, teraz zastanawiam się jaki będzie koszt całkowity dołożenia spryskiwaczy, a jaki założenia zaślepek, ( listewki wiem jaka cena ale nie wiem jak wpisać na allegro zaślepki do listewek żeby mi wyszukało jak to się fachowo nazywa ? ) i czy robić te lampy czy zostawić takie jak są Edytowane 23 Lutego 2012 przez calcio23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Kolego dziękuje bardzo za rozkodowanie VIN nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 listewki wiem jaka cena ale nie wiem jak wpisać na allegro zaślepki do listewek żeby mi wyszukało jak to się fachowo nazywa ? Na allegrusie zazwyczaj sprzedają listwy razem z zaślepkami - to jest uznawane za całość, jeśli listewka będzie bez tej "zaślepki" to daruj sobie taką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi