kuma325i Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ci którzy są z okolic Ząbkowic Śląskich, Bielawy, Dzierżoniowa, Świdnicy czy nawet z drugiego konca polski i nie mają co zrobić z sobotnim popołudniem 25.02.2012 niech wpadają spróbować swoich umiejętnosci! :lol: Bielawa Drift TEAM » Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 ehhhh...zachciało mi sie malowac bume:/:/ :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 a mnie nart się zachciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 po pirwsze primo nie jestes klubowiczem wiec nie zakladasz tematu w spotach/zlotach tym bardziej ze nie ma to nic wspolnego z maxbimmerem po drugie primo wydawalo mi sie ze pare lat temy bylem w tamtym miejscu i widzialem tylko jak jakis gosc katowal e34, strasznie malo tam miejsca zeby dostac tez punkty za predkosc ale i tak powodzenia, a temat przeniesc do off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 zeby dostac tez punkty za predkosc Ja w zeszły weekend dostałem punkty za prędkość to się też liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 8/10 w drifcie to dobry wynik chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Fajnie,że robicie takie zawody U mnie na lotnisku powinni organizować takie zloty myślę,że pozwolenie dałoby się załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi