Forest Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Od wielu lat OC i AC w PZU. Od tego samego agenta z Legnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Ja zazwyczaj jak uznaję że coś za drogo to atakuję rankomat. Ale póki co od 2 lat PZU bo to jedyna firma która zgodziła się na AC w 18-letnim aucie... oprócz tego proama i genralii. Ale to tak jak napisałem rankomat i najlepsze oferty na dany moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 W dniu 1.12.2023 o 14:24, Jaro napisał(a): Ja zazwyczaj jak uznaję że coś za drogo to atakuję rankomat. Ale póki co od 2 lat PZU bo to jedyna firma która zgodziła się na AC w 18-letnim aucie... oprócz tego proama i genralii. Ale to tak jak napisałem rankomat i najlepsze oferty na dany moment... A ja się przerzuciłem na mubi. Kalkuluje cenę, która często jest niższa niż w rankomacie. Zostawiam telefon, na drugi dzień odzywa się konsultant i jeszcze da się coś tam zawsze ugrać. Opcja z oddaniem 150 zł faktycznie działa i nie miałem z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Od lat Hestia i PZU...dobrze płacą 😉👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 U mnie oba auta w Axa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi