Dr.Darecki Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 AKURAT TE WARTOSCI SA W FUNTACH CZYLI PLACE ZA E39 1100 F. A ZA E30 280 F NA ROK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mordulec dzięki,że się ze mną zgadzasz Koledzy którym poleciłem też zadowoleni bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mbank jest bezkonkurencyjny przy max zniżkach 60% i dużych pojemnościach silnika nie ma tańszej ubezpieczalni OC O ile auto znajduje sie w ich szablonach. Jezeli trzeba pojemnosc wklepac recznie to tak jak pisalem wczesniej skladka 4x wieksza i nie mozna rozbic platnosci. Proama za e30 330i zaproponowala 508 axa i liberty okolo 640 aviva 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Aviva przez pomyłkę policzyła x2 co za tupet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mbank to typowy Direct czyli koszta przycięte do minimum ... dlatego za "nieszablonowe" auta idzie wyższa składka bo trzeba pozawracać gitarę jakiemuś konsultantowi :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nie takie minimum bo jest dużo fajnych opcji dodatkowych więc nie ma lipy bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mbank to typowy Direct czyli koszta przycięte do minimum ... dlatego za "nieszablonowe" auta idzie wyższa składka bo trzeba pozawracać gitarę jakiemuś konsultantowi :drunk: No wlasnie. Jezeli masz normalne auto to jak najbardziej za. Poklikac troche i sprawa zalatwiona. W innym przypadku trzeba pokombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Za 320d 620 złoty chyba 50% a najmniej 40% zniżki MTU można rozbić na 4 raty po 160 złoty praktycznie nie odczuwam ze ubezpieczam autko :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Poproszę order złotej łopaty. https://www.auto-motor-i-sport.pl/wydarzenia/Koniec-znizek-na-OC-z-karta-PZM,35508,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 PZU straci na tym najbardziej... zapłace te 300 więcej ale będę szukał najtańszej alternatywy i tak chyba zrobi 99% ubezpieczających skoda PZMOtu bo lokalne kluby przynajmniej zyskały dodatkowy zastrzyk $$$ na rozwój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 ja w m banku płace miesięcznie i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 8 godzin temu, CzAkSs napisał: ja w m banku płace miesięcznie i jestem zadowolony Drogo Ci wychodzi? Słyszałem o Tym ale czy to się opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 słuchaj za toyote place 80zł za bmw płaciłem 120zł ,sami z konta ściągają nie martwisz się o to. Ja osobiście polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzie Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Ja swoją e91 320d ubezpieczam w AVIVA. Oni maja taki myk, że jak się jest z nimi więcej niż 2 lata to dają sporą zniżkę. Ja w tej chwili za OC, miniassistance i NNW na 50k na kierowcę i pasażerów płacę 560 zł rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Wszystko spoko, kwestia wieku, pojemności i miejsca zamieszkania. Ja 320d ubezpieczyłem za 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 F32 w PZU (6000 za rok all inclusive? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Ja e30 2.5 za 290zł we Wrocławiu ( ma to znaczącą różnicą). Nie oto chodzi kto i ile. @CzAkSs, skończyłem z remontem i szukam daily. Dzisiaj jadę obejrzeć. Muszę pomyśleć z tą opcją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 fajna opcja nawet do sprzedaży dajesz komuś miesiąc i dziękuje, zero problemów ze zwrotem gotówki bo wypowiadasz umowę i nie płacisz :)) tylko tu chyba trzeba konto w mbanku żeby było w ratach miesięcznych co nie zmienia faktu ze dla mnie to opcja zajebista jak nie masz gotówki na koncie wysyłają ze brak kasy i ponawiają przez ileś dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 W listopadzie za nalesnika w PZU dałem coś w okolicy 1300 z szybami.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Tydzień temu OC + AC w PZU, 1800zl, za moje 540i tyle, że na wioche na Opolszczyźnie, teren zamknięty, auto garazowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowanie Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 e46 318Ci 2.0 143km, Benefia OC + NNW 660zł Rok rozbity na 2 raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) E46 320d 2002 rok- OC+AC+nw=1400 za rok Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Chudziutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Pany, kontynuował ktoś z Was po 19 grudnia 2018 OC w PZU ze zniżką PZM na auta starsze niż 25lat ? Pytam bo jak do końca miesiąca nie sprzedam E34 to albo wyrabiam kolejną kartę już teraz i z końcem miesiąca opłacam PZU albo nie wyrabiam karty i idę do innej ubezpieczalni :-D. Odpowedzi o nowszych autach lub sprzed 19 grudnia nie wniosą nic do dyskusji. Ponoć Ci co kontuynują mają zniżkę ale niech ktoś potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 PZM od 07.01.2019 wynegocjował zniżki w Compensie,ale ponoć nie wychodzi tak tanio jak to było w PZU, trzeba zadzwonić i sprawdzić powołując się na członkostwo w PZM https://spidersweb.pl/autoblog/pzm-znizki-oc-compensa-pzu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 31 minut temu, Kosa napisał: PZM od 07.01.2019 wynegocjował zniżki w Compensie,ale ponoć nie wychodzi tak tanio jak to było w PZU, trzeba zadzwonić i sprawdzić powołując się na członkostwo w PZM https://spidersweb.pl/autoblog/pzm-znizki-oc-compensa-pzu/ To czytałem ale ponoć wychodzi słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi