probin Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Libert Direct OC+NWW - 886PLN 30% znizki 3litry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 WTF ??!!Rok temu w Link4 za sedana (325i)placilem 640zl w tym roku skladka skoczyla mi na 765zl !! Touringa (325tds)mam w PZU i w zeszlum roku placilem 860zl w tym 890zl. Kur... o co tu kaman ? Jak oni to naliczaja tzn te wzwyrzki adres zameldowania gra duza role, poza 20 innymi ******lami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 No jak na razie mam same zniżki więc nie ma źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 hehe, w tatym roku o tej porze za bm-ke przy maxymalnuch znizkach placilem ok 600zl podstawy (a 804zl z assistance, z ubezpieczeniem szyb itp)... w tym roku przyszla mi wycena- podstawa 998zl... no jaja jakies... za to link i axa mnie pozytywnie zaskoczyly i zaplacilem 590zl za caly rok... a takie ladne bylyby oponki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) No niby wzrosły składki słyszałem ale nie każdy ubezpieczyciel je podnosi bo np. nie chce tracić klientów Edytowane 4 Marca 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Panowie,we wrzesniu byly regulacje panstwowe,ktore wymusily zwyzki u wszystkich ubezpieczyciel. axa dircet-okolo 2tys.w dodatku po automatycznym przedluzeniu umowy zmienili mi,bez porozuminia ze mna system platnosci.Kontatku zero,nie mozna sie dodzwonic,na maile nikt nie odpowiada-ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wilkov to jak automatycznie się przedłużył okres to wypowiedz u nich a bierz u kogoś innego.Wypowiedzenie możesz posłać faksem a nowy ubezpieczyciel sam powinien Ci pomóc i wysłać przy Tobie jeśli ma siedzibę i fax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Izba Pośredników Ubezpieczeniowych i Finansowych stworzyła ranking ubezpieczycieli majątkowych 'Gazeta Wyborcza': Tysiące skarg na ubezpieczycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Mojego ubezpieczyciela czyli Bre Banku znanego jako Mbank nie ma na liście.A to,że Hestia,Pzu,Warta to złodzieje to wiadomo od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Przedstawiciele rynku ubezpieczeniowego: firmy podejmą walkę i będą obniżać ceny polis. Taniej za polisę na auto | ekonomia24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) A to,że Hestia,Pzu,Warta to złodzieje to wiadomo od dawna Georgi może i złodzieje ale jak przychodzi do wypłaty choćby z AC to robią to błyskawicznie, przynajmniej PZU. Ja mam w PZU, OC - 584 PLN 50% - NW - 50 PLN. W ubiegłym roku mieliśmy z żoną wypadek. Szkoda całkowita, mieliśmy AC, pieniądze dostaliśmy w 2 tygodnie. Później PZU regresem ściągnęło sobie od sprawcy wypadku a sieczka była niezła Stłuczka pięciu aut*-*miedziowe.pl - takie tam z miedziowego. My jechaliśmy Matizem, uderzyła w nas babka z E46... myślała że jest na głównej. Żona 2 m-ce na chorobowym, w kołnierzu chodziła... u mnie szkód nie stwierdzono Edytowane 8 Listopada 2012 przez maxiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Maxiks dlatego nie jezdzi sie Matizem.. Lepiej cos wiekszego i porzadnego.. Szkoda zycia.. Za pare groszy.. Jedno pukniecie 50km/h i mozna zginac/zostac kaleka ;/ Co do ubezpieczalni PZU.. Narazie mnie nie zawiodlo. Mozna brac bo juz kilka razy.. korzystalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 dlatego nie jezdzi sie Matizem.. to pierwsze auto mojej żony, uparła się... ja chciałem jej golfa trzeciego kupić... kanciak ale jazda zupełnie inna... wtedy jeszcze nie miałem sposobności poznania dobrze happy_bmw bo pewnie jakąś 3er bym jej poszukał kilka razy przed wypadkiem wystawiałem auto na sprzedaż i nie było chętnych. zastanawiałem się ile jeszcze będzie jeździł... a tu nagle "hyc" wypadek i nagle klienci się znaleźli na "złomka" wyszliśmy bardzo do przodu jeśli chodzi o kasę... ale co żona się nacierpiała przez to to już nie da się przeliczyć. na szczęście pewna firma od pozyskiwania odszkodowań za takie zdarzenia dobrze się spisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jasna sprawa, ja przeciez nikomu nie ublizam nieraz sie ma malo kasy czy cos i sie bierze takie cos jakie sie moze, tylko pisze na przyszlosc, moze ktos kiedys tu wejdzie i bedzie chcial kupic taka fure, czy Tico itp wystarczy crash testy zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jasna sprawa, ja przeciez nikomu nie ublizam a ja się nie obrażam a jak to mówią: jazda Tico to ryzyko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 No to dobrze,że ta stłuczka była przy małej prędkości bo matiz podobnie do tico jak dla mnie jeżdżąca trumna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 jak go kupowaliśmy to chciałem się przjechać. rozpędziłem go do 70 km/h i zacząłem kręcić kierownicą na boki, w sumie nie za szybko... ojciec złapał się za uchwyt i wydrał się że się zaraz przewrócimy ja nawet nie wiem czy ten model przechodził test łosia kiedykolwiek ale w moim wydaniu był bliski wywrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Axa 60% zniżki 447zł na rok za 2,5l to chyba względnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 dzisiaj zawarlem umowe przez internet na "Plastika" (e46) 660zl na rok, mam 40% znizki Mbank.OC pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 E39 bre ubezpieczenia ok 600 pln a e30 wyliczyli mi na 2200 ;-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 JA TERAZ MAM W ALIANZ I MNIE DALI TYLKO 1100 FUNTOW I MAM 60PROC. ZNIZEK.. I SECOND DRIVER CO DAJE 30 PROC DOW. HE HE TO JEST CENA ALE CZEKAC AZ DO POLSKI DOJDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Darecki ja też płacę ok.33% mojej wypłaty za bumę i jakieś 20% wypłaty za focusa. Honda podobnie jak BMW, a E30 nie mam pojęcia, wszystkie papiery zostawiłem w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mbank jest bezkonkurencyjny przy max zniżkach 60% i dużych pojemnościach silnika nie ma tańszej ubezpieczalni OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 KURDE TO TLUSTO . MOJA E30 TO TYLKO KOSZT 20 PROC. WARTOSCI UBEZPIECZENIA .. JEZELI TU MASZ AUTO I DRUGIE W RODZINIE TO W ZALEZNOSCI OD POJEMNOSCI I ROCZNIKA PLACISZ SKLADKE , AKURAT NA E30 WYSZLO 20 PROC WARTOSCI E39. NIE JEST ZLE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nie do końca zrozumiałem te Twoje procenty Widzę, że w Polsce wszystko zaczyna kosztować podobnie jak na całym świecie, tylko czekać aż zarobki wzrosną 4-5 krotnie i będzie można wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi