max85 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Witam, piszę w związku z włamaniem do mieszkania do sąsiadki - dziś , tj 21.luty 2012 we wroclawiu w okolicach ulicy zachodniej, ktoś próbował włamać się do jej mieszkania, (my mieslismy tą "przyjemnosc" przed swietami wiec chce dorwac drania) w załączniku daje zdjęcie z informacją co i jak [ATTACH=CONFIG]18431[/ATTACH] niestety nie jestem znawcą BWM, ale mam nadzieje, że ktoś z Was może pomóc. Zdjęcie niestety nieostre bo robiłem telefonem a kierowca szybko wystartował. Nr rejestracji spisałem z tylnej rej. na przodzie podobny nr. Niestety wg policji nr taki nie istnieje ;( jeśli ktoś mógłby pomóc - niech da znać tu bądź na adres wlamanie_wroclaw_21luty@o2.pl @administracja forum - przepraszam jeśli temat jest niezgodny z regulaminem itp, ale po prostu staram sie pomoc sąsiadce. pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) My nie jesteśmy od kryminalnych zagadek... Edytowane 21 Lutego 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ciężki temat. E46 przed liftem, aeropakiet z tyłu, chromowane nerki i pomarańcze - widac, że jakiś dziadkowóz. Auto zupełnie nie wyróżniające się z tłumu, niekoniecznie musiał byc z Wrocka, może przyjechał na gościnne występy, takich aut w promieniu 100 km są zapewne setki. Chociaż gdyby policji chciało się ruszyc dupę to szybko sporządziliby listę Beemek z tego rocznika i w tym kolorze (wygląda na orientblau metalic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie ma auta o takich blachach bo pewno koleś założył jakieś kradzione stare blachy Przecież nie jechałby na włam w dzień na swoich numerach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 i problem w tym, ze foty niewidoczne/malo wyrazne. Mimo mojej slabej wiary w nasz wymiar sprawiedliwosci, mam nadzieje, ze policji uda sie gnoja zlapac. Nic gorszego niz s****iel ktory okrada innych. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 dwie ostatnie pozycje to nie "PS" a "27".spróbuj znalezc taka tablice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 No Wilkov ma rację blachy to DW 78327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi