Georgii Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ktoś mi powie jakiej firmy czujniki klocków najlepiej kupić ? czy febi są dobre ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja ma u siebie Febi i latam na nich drugi rok, ogólnie pozyhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oibis Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 czasem jest tak że na zbiorniczku jest niby poziom a jak się leje to wchodzi i wchodzi więc to jest mylne, pozatym do stanu płynu i klocków są 2 osobne kontrolki, ta co Ci się wyświetla wcale nie musi oznaczać że to układ hamulcowy, np w passacie taka świeciła i się okazało że to klapa nie domknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oibis Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 a klocki za rozsądną cenę polecam Jurid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No w e39 nie słyszałem aby były osobne kontrolki. Jeśli chodzi o czujniki to również wezmę febi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a klocki za rozsądną cenę polecam Jurid Również polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Problem był raczej w module lcm2 nie z mojego auta wymieniłem na swój kontrolka zgasła i znikła kropa w liczniku.Jest okej Zabieram się po woli za zmianę lamp na białe kierunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi