kojakoss Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Siema czy ktos mi powuie jaki jest rozstaw na wieloklinie ? w bmce e34 ? bo mam w domu nabe NARDI i nie wiem czy by pasowała bo przymierzam sie do sportowej kierki i nie musiał bym kupować naby z góry dziekuje za pomoc aaa i jak cos powiedzcie mi jak to sprawdzic bez sciągania kierownicy <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 moim zdaniem paskudnie wyglądają "sportowe" kierownice w BMW a tym bardziej w E34 więc mam nadzieję że nikt Ci nie pomoże i nie zrobisz tego błędu lepiej poszukaj kiery z M pakietu i bez ściągania kiery raczej nic nie sprawdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojakoss Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Mam kiere z M pakietu i chce miec sportowa nie interesuje mnie czyjes zdanie to moje auto a tutaj tylko oczeukuje pomocy a nie oceny tego co wstawiam do swojego auta .... i moge sobie z nim zrobic co zechce moj kumpel ma e36 coupe i za***iscie wyglada sportowa kierka wiec wiem co widzialem tak samo nie w jednej e34 sportowa kierownice poza tym kazdy ma swój gust wiocha nie skrzywdze swojej bmki juz nie jedno auto mialem po tuningu najbardziej podobała mi sie moja Audi b2 80 była prze kozacka tak pozatym to jeszcze Corrado Vr6 i G60 w kolorze Rs Blau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) sory za of...u mnie sportowa kierownica w 100% spełnia moje wymagania....doskonale sie nia manewruje...i nieźle wygląda.. :dance: link do naby sparco Naba Sparco: BMW E30/E34 (01502077) :: RallyShop.pl Rozstaw otworów: 6 x 70 mm po obwodzie co 35 mm Edytowane 21 Lutego 2012 przez willi230 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojakoss Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) Noo dzięki ci Kolego ! tylko powiedz mi jak to zmierzyc bo nie zabardzo wiem jak sie za to zabrać ? a co do kierownicy to sportowa lepiej lezy w rękach lepiej sie manewruje nią i nie jest jak kierownica w autobusie ja lubie małe kierki Pozdrawiam ! Pss chodzi mi nie o rozstaw srob dla kierki tylko o ten wieloklin ... nie wiem jak to zmierzyc ten otwor co wkladasz na wieloklin chyba sciagne te kiere od Mki co mam i sprawdze Edytowane 21 Lutego 2012 przez kojakoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CINIU Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 mam ten sam problem kupiłem kierownice nardi i otwór z frezem jest za mały niewiem teraz co zrobić i gdzie dostać nabe z większym otworem a kierownica w pięknym stanie drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) średnica do E34 jest taka sama, różni się tylko grubością zębów na wieloklinie, zależy jaki masz rok auta, po 92 podpasujesz nabe z E36 przed 92 były takie same jak do E32 i E30. No chyba że się mylę i koledzy zaraz mnie poprawią Edytowane 22 Marca 2012 przez Pop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CINIU Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 NO WŁAŚNIE JEST NA ALEGRO NABA OD E36 ALE GOŚĆ TEŻ NIEMA SÓWMIARKI I TERAZ NIEWIADOMO CZY KUPOWAĆ W CIEMNO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 no ja Ci nie pomogę, chyba że jutro dam Ci znać jaki rozstaw mam w E30 to wtedy porównasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi