ekojan Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 podczas jazdy wyłącza się napęd, wszystko działa poprawnie, ale jakby odłączono napęd. przymusowy postój...laweta zawozi samochód do mechanika i już po zjechaniu zaczyna wszystko działać poprawnie. Mechanik sprawdził, nie ma błędów na komputerze, mechanicznie, wtyczki przewodów elektrycznych i wszystko jest OK... jestem już umówiony na wymianę oleju więc fachowiec też popatrzy... może ktoś z Was miał kiedyś taką dziwną awarie - proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 a jest w ogóle olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekojan Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 a jak to mogę sprawdzić, mam skrzynie GM z zieloną naklejką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Odkrecasz nakretke pod autem i ma leciec bodajze, sam to musze sprawdzic ktos potwierdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 jak jesteś ustawiony na wymiane,to już mechanik ci zobaczy,stwierdzam tylko,że to może być problem,a jeśli tak,to drugi,gdzie ten olej sie podział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 a jak to mogę sprawdzić, mam skrzynie GM z zieloną naklejką Powinien być bagnet... Choć pewien nie jestem, nie jeździłem BMW z automatem, ale innym wozidłem i bagnet był. Zazwyczaj jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Do skrzyni nie ma raczej bagnetu ale jest korek wlewowo-kontrolny i równo z nim ma być stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Do skrzyni nie ma raczej bagnetu ale jest korek wlewowo-kontrolny i równo z nim ma być stan Będę pamiętał Ostatnio Jelczami jeżdżę też w automacie i bagnetu również nie ma, ale to tak na marginesie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Do skrzyni nie ma raczej bagnetu ale jest korek wlewowo-kontrolny i równo z nim ma być stan W E32 mialem bagnet a gdzie ten korek jest? Bo mi mowili, ze pod autem jest jakis spust i lekko odkrecasz, jak zacznie cieknac to znaczy, ze jest stan, ale ile to juz nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 daj mi vin,to ci powiem ile oleju masz do skrzyni nalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi