luki Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 witam kupilem bmw w dojczach i nie wiem czy gazowac troche tych kilometrow robie a na dodatek mam jeszcze w automacie nie unoscie sie wiecie co za wygoda i z****** jak pszczulka pod macha ma jeszcze ten orginalny lakier i nie wiem czy ja rodziewiczac przez ten gaz ?? dzieki wielkie <bmw_3> pozdro !! <bmw_3> PROSZę NIE UżYWAć WYLGARYZMóW - MODERATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 mam gaz i automa i bardzo dobrze mi sie jezdzi, instalacja mi sie zwrocila po paru miesiacach pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 tez automata z gazem i wszystko ok,zwykly jednopunktowy gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi