lulo Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) Mam problem nie chce sie włączyc żaden bieg w skrzyni automatycznej silnik reaguje gdy przełączam biegi wchodzi na wyzsze obroty przełacznik S M E tez działa bo jak przełaczam to silnik tez reaguje ale samochód nie chce jechac Komputer zaczął pokazywac komunikat GETRIEBEPROGRAMM - usterka w elektronicznym sterowaniu automatycznej skrzyni Rozłączalem wszystkie kostki od skrzyni i je cisciłem akumulator tez odłaczylem na cała noc zeby sie zresetował komp prosze o szybką pomoc albo jakies rady co mam zrobic Edytowane 19 Lutego 2012 przez lulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulo Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 A może ktos wie jak uruchomic skrzynie w TRYBIE AWARYJNYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Jak się sterownik wysypał , to nie uruchomisz jej w trybie awaryjnym .... poszukaj drugiego kompa na podmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulo Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Zagatka rozwiazana Padła pompa oleju w skrzyni biegów i komputer pokazuje błedy w elektonice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi