DANIO Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Panowie potrzebne mi jest bardzo szybko aby ktoś ustawił kont wtrysków w e34 2,5 TDS. Kto by z naszego forum by ustawił takie parametry albo może kogoś polecicie z mojej okolicy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 tylko przestawić czy było coś więcej rozbierane :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 kątów nie ustawię, ale korekcje można chyba zerknąć. Dopiero co wróciłem z "wyczerpującego" :-P szkolenia, ale w tym tygodniu powinienem dać rade do Policjantowa dotrzeć Odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 tylko ustawić potrzebuję, uszczelniałem pompę i jest zamontowana autko pali lecz nie równo przyspiesza bo ma zła mieszankę paliwa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 uszczelniałem pompę robiłem to samo w dwóch tds-ach.Zrobiłem znaki,założyłem jak było poprzednio i latają.pamiętasz,że możesz sam ustawić(przestawić) popuszczając śruby i przekręcając pompa :?: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ja mailem tak że jak założona była to odpaliła ale nie reagowała na gaz i miała za małe obroty już byłem zestrachany co jest :-Pzadzwoniłem do gościa co mi to robił i kazał popuścić śrubki i popukać młotkiem i przesunąć ją z 1,5mm albo aż obroty będą dobre i będzie reagowała na gaz i tak zrobiłem było ok lecz jak dodaje gazu i nie równo idzie tak jak by skokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 znajomy ustawiał na metode prób i błędów:) po godzinie ustawiania zrobił wszystko idealnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ale metodą taka jak mówił pawelo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 błędy z tds-a i oczywiście jak przystało na tego klekota wszystko przez pompę 1. dlaczego wyskakuje błąd tempomatu(nie ma go w tym samochodzie)i nie można go skasować [ATTACH=CONFIG]18480[/ATTACH] 2. [ATTACH=CONFIG]18481[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 1. dlaczego wyskakuje błąd tempomatu(nie ma go w tym samochodzie)i nie można go skasować z tego co się orientuję w tds'ach wystarczy dołożyć manetkę tempomatu (czyli tempomat jest tylko nie ma włącznika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 z tego co się orientuję w tds'ach wystarczy dołożyć manetkę tempomatu (czyli tempomat jest tylko nie ma włącznika) o tym to wiem,ze starczy dołożyć manetke,ale dlaczego błąd wyskakuje.Jest taka możliwość,ze była,a ktoś ją zakosił i stąd ten błąd :?: i jeszcze to, "wejście systemu antykradzieżowego" ,zmienia się co 2-3 sek z wł na wył [ATTACH=CONFIG]18483[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18484[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi