tomasso12 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Dożywotnia to jest tylko skóra na głowie, nie wierz w bajki. Olej w automacie powinno wymieniać się max. co 3 sezony. na skrzyni powinna znajdować się naklejka, jeśli się odkleiła jest możliwość sprawdzenia po numerze VINhappy_bmw. I nie zapomnij o nowym filtrze, to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Daj znać jaki wlałeś i jak biegi chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Zastanawiam się czy ten sam olej OLEJ PRZEKŁADNIOWY BMW PENTOSIN MTF LT1 75W-80 1L (2122506514) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co do skrzyni mogę wlać do mostu czy w moście nie wymieniać ???Napisałem do sprzedawcy ale coś nie odpisuje...Bo,żeby zalać skrzynie manualną muszę i tak mieć 1.1Litra a do mostu 1L więc już bym wziął 3litry.Chyba,że w skrzyni 1L wystarczy wie ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) Gość odpisał na gg,że bez problemu odleje z litrowej butelki 100ml (za 10zł) aby do skrzyni wlać równo 1.1Litra także super a do mostu ten OLEJ PRZEKŁADNIOWY TITAN FUCHS SINTOPOID 75W90 (2098424807) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Polecam napisać do niego na gadu a Ja kupie do skrzyni i mostu jak przyjdą to zalewam tu i tu świeżutki Edytowane 21 Lutego 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Wlałem dzisiaj tego ELF-a i od razu lepiej to śmiga :dance:. Zobaczymy jak przyjdą większe mrozy (jak przyjdą). Jeszcze raz dzięki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 polecam się:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 TAZ ile kosztował elfik ? dirty i TAZ przez was ćwieka mam jaki zalewać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Kupiłem 5l bo nie mieli w sklepach (w okolicy - spieszyło mi się bo miałem nagrany kanał) innych i dałem 140pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Nie jeździsz może w okolice Legnicy ? wziąłbym 1.1 litra od Ciebie jak mam kupować a Tobie ma leżeć to wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 No niestety nie wybieram (w najbliższym czasie) się do Legnicy. Ale to podobno jest tak samo daleko, jak w drugą stronę <bmw_1>. A co do oleju to szwagier ma też BMW więc może mu odsprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Tyle mu nie wejdzie więc i tak Tobie zostanie szkoda,że do wołowa mam kawałek bo bym podjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Georgii,zamów w silesii,do domu ci przywiozą ,trzy butelki po pół litra,ja płaciłem 17 zeta za pół litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Sprzedają po pół litra ? każdy olej ? wspomaganie i inne też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 ja wohl:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 nie wymieniaj moj automat ma 270tys i nie był wogole wymieniany i chodzi pieknie jak chcesz to stan sprawdz tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam serdecznie. Mam takie pytanko, wiem że to jest forum bmw ale chodzi mi również o automatyczną skrzynie biegów chciał bym zapytać czy w mercedesie c250 turbo diesel 150KM elegance 1997r. po lifcie da się wymienić olej w skrzyni biegów, brat twierdzi że się nie da, szukał jakiegokolwiek wyjścia u siebie w mercu gdzie można spuścić olej i nic nie znalazł, mechanicy również twierdzą że się nie zmienia w tym modelu, spotkał się może ktoś z takim modelem auta? merc ma już przejechane 350 tys bez zmiany oleju w skrzyni, kupił go jako dwu latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 jeździłem mercami przez 7 lat, i się wymienia brat ma ale w maualu i też wymieniał ja w 124automat wymieniałem co 3 wymiany oleju w silniku.Wrzuć temat na www.w202.pl to Ci chłopaki podpowiedzą co i jak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Oczywiście,że się wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi