hall Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) Siema Postanowiłem założyć temat ponieważ może ktoś chciał by się dołączyć do Piątkowego spotkania na parkingu koło Cmentarz Osobowickiegi i polatania bokami. 17.02.2012 Godzina 19:30 - 20:00 wstępnie są dwie osoby ja i kosa325 .Wiadomo im więcej ludzi tym lepsza zabawa . Pozdro mam nadzieje że się jeszcze ktoś skusi . <bmw> ____________________________________ 1.hall 2.Kosa325i ____________________________________ Edytowane 16 Lutego 2012 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Dokładnie, jak ktoś ma ochotę i czas, to może się dołączyć trzeba jakoś wykorzystać ten śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 prosze admina o przeniedienie tematu poniewaz nie jest to spot maxbimmera pzdr Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 a tu lipa śnieg już topnienie :mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 bardzo dobrze!! ja tylko czekam na ok 10 stopni :evil: niebiescy nie czepiają sie na tym parkingu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Kurde no rzeczywiście lipa z tym śniegiem, akurat odwilż, więc jednak sobie odpuścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jak zawsze pogoda popsuje plany , na parkingu jest spokojnie czasem zdarzają się przednio napędowcy , ale jak spadnie jeszcze śnieg to może będzie więcej chętnych na ustawienie się w piątkowy wieczór . Ja osobiście jestem zawsze chętny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi