dedecjusz Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Chciałbym wymienić oryginalne głośniki, które mają już swoje lata i zaczynają "pierdzieć" na coś bardziej rozsądnego. Nie chce się bawić we wzmacniacze, chciałbym tylko wymienić głośniki przednie i tylne bezpośrednio podłączone do radia (alpine). Do wydania mam ok 300zł, da się coś kupić rozsądnego w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Kup najzwyklejsze glosniki pasujace w seryjne otwory, ewentualnie adaptery na 16cm. Z tylem to tam sie nic nieda zrobic niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Popatrz na zestaw HERZ dobre glosniki w przystepnej cenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedecjusz Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ale co to znaczy, że z tyłem nie da się nic zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 jest za mało miejsca na kombinowanie - tylko ori wymiar wejdą bez przerabiania podsufitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedecjusz Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 zdecydowałem się na herzte ev 130 z przodu. z tyłu też by się coś jednak przydało, żeby mieć tę namiastkę przestrzenności dźwięku. niestety ori się kompletnie wypruły, może w jakimś car audio punkcie coś mi dobiorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 w podsufitce masz glosniki 10. Sek w tym, ze tam niegra glosnik tylko dach na zewnatrz. Poprostu tam niema miejsca aby cos zagralo poza blacha. Rozsadniej bylo by kupic jakas mala skrzynke bassowa i uwierz mi ze napewno beda to lepiej wydane pieniadze jak pakowanie tam glosnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ja do e34 Touring wsadziłem nówki Jbl i była d.upa.. nic to nie dało nigdy ładnie nie będą grać!!! te w podsufitce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 dokładnie z małych głośników cuda nie zrobisz jeśli masz aż tak bardzo wyprute stare to kup najzwyklejsze głośniki o takich samych wymiarach jakie masz Ori i pomyśl o skrzyni ona Ci wszystko nadrobi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 siemka, sam mam e36 w kombiaku i tak jak koledzy już pisali z tylu soków nie wyciśniesz. Ja u siebie mam ori głośniki ale z tyłu mam piecyk i jedno głośnikowy basik w zupełności wystarczy żeby w miarę to grało. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi