Georgii Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Dobry artykulik ja kupiłem najnowszego htc dotykowego pod win i tak się grzał,że się wieszał jak kilka rzeczy na raz robiłem a bateria porażka 1dzień i kaput opyliłem na alledrogo i jestem szczęśliwym posiadaczem kosiarki nokia e52 gold i nie chce dotykowego nic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 co miales HTC HD7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Nie pamiętam modelu ale duże i całe dotykowe miało wszystko ale ten tel. to porażka lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja mam samsunga dotykowego nie mam z nim problemu działa idealnie, ale słyszałem htc się psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No przegrzewają się a bateria spada w oczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi