Gość Mordulec Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Jak tak wszyscy ministrowie w naszym rządzie obejmują urząd i zaczynają się uczyć to nóż się w kieszeni otwiera .... [video=youtube;HvAs1pS53nM] To tak samo jakby powierzyć specjaliście inżynierowi od budowy maszyn powierzyć przeprowadzenie operacji wycięcia wyrostka .... obydwaj ukończyli studia wyższe .... ale ich umiejętności są totalnie inne .... owszem po pewnym czasie "NAUKI" jeden i drugi pewnie opanowali by umiejętności tego drugiego .... ale to chyba nie o to chodzi :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Popieram kolegi słowa uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 dobra dobra, ale wydaje mi sie ze "minister" powinien miec wokol siebie ludzi tzw. doradztwo, a zadawanie tego typu pytan jest dla mnie tak samo powazne jak zaproszenie przez Lisa Koroniewskiej i Cichopek w roli głównych ekspertów ds. wychowania dzieci, niech zapyta jeszcze jak sie nazywa piłkarski klub sportowy w Dzierżoniowe... no jak to nie wie ? dlatego w kraju mamy DECENTRALIZACJE zadań propuję obsadzić wać Pana Lato lub Tomaszewskiego, toć to sportowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Kosa nie do końca zrozumiałeś chyba o co mi chodziło ..... owszem sprawa tego że nie orientuje się w kompletnie w sprawach sportu to jedno .... istotą tego tematu jest jej KŁAMSTWO .... że już się tym zajmują .... skoro ktoś kłamie w żywe oczy i się uśmiecha przy tym to sory batory ale nie róbmy z siebie idiotów , to ma być kompetentny urzędnik ?? Co do sportowców to rozumiem , że napisałeś to w formie ironii .... też tych panów kompletnie nie widzę w takiej pracy .... potrzebny jest normalny menadżer który orientuje się w temacie którym się zajmuje ..... a Pani Mucha mimo że jest po jakiejś tam ekonomii to sory ale w temacie sportu w żaden sposób się nie odnajduje a na to pytanie z Hokejem wystarczyło odpowiedzieć prawdę .... że NIE WIEM :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 odniosłem się do tekstu specjaliście inżynierowi od budowy maszyn powierzyć przeprowadzenie operacji wycięcia wyrostka ale to co piszesz to tak, popieram ale tak jest najprosciej powiedziec i takie teksty slyszy sie WSZĘDZIE gra na czas tak tak, juz to robimy tak, juz wyjechałem tak juz gotowe, .... lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Przecież to norma pokazał nam Donald w sprawie ACTA , NFZ a teraz będzie reforma emerytalna. Ciekawe co jeszcze skopią. Podziękujmy rządzącym za to że narzekają rękami tych co pracóją na emerytury ludzi (nie polaków) za granicą. Bo w tym kraju normalny człowiek wywala z siebie flaki i tak mają go za nic. Zamiast tego zabrali by posłom emerytury przecież to funkcja społeczna i ok Emerytura po 60 roku życia a nie jak robią kadencja lub 2 i na Emeryturkę. takim sposobem nas okradają i nikt tego nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Mi się wydaje ze to długo nie potrwa niebawem to pęknie i wszyscy wyjdziemy na ulicę:bag:lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Wygląda na to że rząd zaczyna zapierdzielać w dół równi pochyłej. Pytanie, gdyby został obalony czy Polacy mają szansę na normalnych przedstawicieli, którzy potrafią zadbać o przyszłość naszą i naszych dzieci? Nie wyobrażam sobie że na stołkach zasiądzi partia jarka bo wtedy to się chyba wyprowadzę w pierony z tego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Nie ma chyba człowieka, który by ogarniał 3 ligę hokeja na trawie, 4 ligę krykieta i międzyokręgówki w piłce wodnej. Nie wydaję mi się, zresztą, żeby takie wiadomości były potrzebne ministrowi sportu. Ale idąc dalej tym tropem po co nam minister sportu. Każda dyscyplina ma swój związek i każdy związek powinien martwić się o siebie (wychowywać młodzież, budować obiekty itd.) i zarabiać na siebie (promować się na wychowanej młodzieży i zarabiać na jej kontraktach itp). Nie rozumiem po co im miała by być pomoc Państwa. Co do drugiego postulatu, Kłamstwo jest czymś naturalnym dla polityków, a dobry polityk powinien się cechować tym, że umie skutecznie je ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Na tą chwile nie ma dla rządu żadnej, najmniejszej alternatywy, powiem, więcej nikt normalny nie podejmie się rządzenia tym krajem, bo tu już nie ma co ratować. No chyba, że jakiś Szejk arabski, który spłaci długi i zaczniemy wszystko od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Każda dyscyplina ma swój związek i każdy związek powinien martwić się o siebie przykład PZPN i wać Pan Grzego Lato - państwo w państwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 przykład PZPN i wać Pan Grzego Lato - państwo w państwie No i o to chodzi, to tylko potwierdza, to, że minister nie jest potrzebny, bo i tak nic nie może zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 jak nie potrzebny - przecież za dużo pieniędzy by im zostało po usunięciu tego ministerstwa...lolol i jeszcze naród by ich zarządał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Tak z innej beczki - skad oni ta cala Muche wytrzasneli? Wali takie wpadki, ze Bronek niedlugo zacznie sie czuc zagrozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A propo, coś mi się obiło o uszy, że minister sprawiedliwości nie jest z wykształcenia prawnikiem. Jasne, że maja sztab ludzi, itd. Ale do ****y nędzy trzeba chyba mieć jakiekolwiek pojęcie o resorcie którym się kieruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 pani Mucha chyba miała WF w szkole to z siatówką czy innym sportem styczność miała lolollolollolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ja miałem Wiedzę o Społeczeństwie więc generalnie mógłbym kandydować na premiera? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) a dlaczego nie ? drabinka jest króciutka: Samorząd - Województwo - Wiejska !! znając życie nawet można pominąć niektóre szczebelki Edytowane 16 Lutego 2012 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja jestem za Forest na premiera moje poparcie masz bo nikogo w tym kraju już nie widzę na lepszego kandydata z tych rządzących obecnie i kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja jestem za Forest na premiera moje poparcie masz bo nikogo w tym kraju już nie widzę na lepszego kandydata z tych rządzących obecnie i kiedyś Tyyy, Forest. Wlasnie zostales pojechany Z cyklu glosujmy na Foresta, bo nikogu lepszego juz i tak nie znajdziemy... Co do Muchy. Dzisiaj byla rozmowa, juz nie pamietam z kim, w tokFM. Madrze powiedzieli. Ona po prostu jest na nie odpowiednim stanowisku. Ona nadawalaby sie nie na premiera sportu, lecz na przedstawiciela. Czyli inni kieruja ministerstwem, podejmuja decyzje, a ona to wszystko oglasza, jest przedstawicielem ich decyzji, cos w stylu ambasadora sportu. Kuuurrwa, i kolejne stanowisko dla jakiegos polityka :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 nie mamy jeszcze premiera sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 nie mamy jeszcze premiera sportu Kosa, come on, daj im jeszcze pare miesiecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Tyyy, Forest. Wlasnie zostales pojechany Z cyklu glosujmy na Foresta, bo nikogu lepszego juz i tak nie znajdziemy... Generalnie mam to gdzieś :mrgreen: Na najbliższym spocie zbieram podpisy pod petycją "Forest na premiera" :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 słowa wyrwane z kontekstu panie kolego napisałem że najlepszy kandydat bo ci co teraz rządzą to masakra :twisted: Kolegi Foresta nie obrażam i mój głos ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Polecam przeczytać cały tekst, bardzo pasuje do tego o czym ostatnio debatujemy na forum Stanisław MICHALKIEWICZ - strona autorska. Artykuły, komentarze, felietony - www.michalkiewicz.pl a i jeszcze bym zapomniał o Keplerze Stanisław MICHALKIEWICZ - strona autorska. Artykuły, komentarze, felietony - www.michalkiewicz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi