DANIO Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Spodobała mi się tablica rejestracyjna po lewej stronie zderzaka w e46 po list lecz aby to zrobić potrzebna jest albo przeróbka listw na zderzakach albo .... no właśnie i stąd kieruję pytanie do was jak to zrobić macie jakieś pomysły może ktoś z was już to robił. Oto przykładowe zdjęcie jak ma to wyglądać ( mam nadzieje że właściciel auta nie poda mnie do ACTA ) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 zerknij na galerie Jaro strona z tego co pamiętam 32 wiem że on tak miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) Dokładnie kolego. Po co szukać u "obcych" Ja tak mam. Żeby zmiana była profi, kupujesz listwę środkową zderzaka bez uchwytu na rejestrację, a samą rejestrację przykręcasz z boku do listwy bocznej Polecam, wygląd jest po prostu "inny"... [ATTACH=CONFIG]18380[/ATTACH] Edytowane 16 Lutego 2012 przez Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Po co naśladować alfa romeo z tymi tablicami...Jakoś mi to do Bmw nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Po co naśladować alfa romeo z tymi tablicami Oni chcą mieć BMW Lancera Evolution IX :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Po co naśladować alfa romeo z tymi tablicami...Jakoś mi to do Bmw nie pasuje. Oni chcą mieć BMW Lancera Evolution IX :P ...jak to mówią są gusta i guściki, dlatego nie każdemu musi się podobać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ...jak to mówią są gusta i guściki, dlatego nie każdemu musi się podobać... i tu Cię popieram w 100% - ja lubie to, Ty lubisz tamto, mi się podoba tak, a Tobie inaczej i dzięki temu nie jest nudno i jednakowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 i tu Cię popieram w 100% - ja lubie to, Ty lubisz tamto, mi się podoba tak, a Tobie inaczej i dzięki temu nie jest nudno i jednakowo Dokładnie jednemu podoba a drugiemu co innego :lol: kwestia gustu i upodobań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Mnie to niewatpliwie intryguje, ale juz za duzo osob bedzie to mialo podejrzewam nim ja sie zdecyduje, wiec raczej odpuszcze ale wyglada to ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja bym wolał jak np. w Pensylwanii - brak tablic z przodu lub ewentualnie jak w Szwajcarii - malutkie tablice z przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ( mam nadzieje że właściciel auta nie poda mnie do ACTA ) Właściciel auta może nie, ale nie wiem co na to autor zdjęcia lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja bym wolał jak np. w Pensylwanii - brak tablic z przodu lub ewentualnie jak w Szwajcarii - malutkie tablice z przodu... ...woleć, to ja też bym wolał bez (miałem tak przez jeden dzień), ale niestety to jest nielegalne i prędzej lub później byłby przypał z panami policjantami Czechu nic nie peniaj, zapodaj i zobaczysz na żywca co i jak w Twojej okolicy i tak pewnie będziesz pierwszym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam, ja w swoim busie mam tak tablice od prawie pol roku i narazie dowodu sie nie pozbylem.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam, ja w swoim busie mam tak tablice od prawie pol roku i narazie dowodu sie nie pozbylem....Uploaded with ImageShack.us , bo tak jest legalnie miałem tak w seacie cupra i nikt się nigdy nie czepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam, ja w swoim busie mam tak tablice od prawie pol roku i narazie dowodu sie nie pozbylem.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Uploaded with ImageShack.us ...teraz też tak mam, nielegalnie chodziło mi,że całkiem bez rejestracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja jazdzilem kilka miesiecy bez tablicy z przodu, kilka razy policja zatrzymala i pytala gdzie tablica, to mowilem ze ramke połamałem i pokazywalem im ramke z bagazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Wiadomo, zależy na kogo się trafi. Ja jak kupiłem furę to faktycznie ramka z przodu była połamana i już na 2-gi dzień wyczaili mnie na rondzie i pojechali za mną. Efekt - upomnienie, jakbym na nich trafił raz jeszcze to pewnie byłby mandat, a więc wolę nie ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja osobiscie wole blache na srodku i podejrzewam ze to przez jakies moje poczucie symetrii... tablica z boku to jeszcze nie taki hardcor bo jakby nie patrzec legal ale sa goscie ktorzy przednia blache woza za szyba i zyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jaro, ale w E60 bedzie gorzej, bo na zderzakach nie ma takich listew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A to faktycznie trudniejszy temat... U mnie nie ma problemu, jak mi się znudzi to montuje z powrotem listwę z ramką na rejestrację i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jaro, ale w E60 bedzie gorzej, bo na zderzakach nie ma takich listew to tak jak u mnie , ja już dawno nad tym myślałem , ale trzeba by najpierw zderzak poszpachlować i pomalować po podkładce pod rejestracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A to faktycznie trudniejszy temat... U mnie nie ma problemu, jak mi się znudzi to montuje z powrotem listwę z ramką na rejestrację i gitara A gdzie kupiłeś ta listwę środkową ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 A gdzie kupiłeś ta listwę środkową ????? ...na alledrogo od kolesia co ma ori nowe części, nick części bmw mini, czy cos w tym stylu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 podziękował kolego jutro zamówimy i będzie kolejne upiększenie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie ma problemu kolego... a tak konkretnie to brałem tutaj: Informacje o Użytkowniku czesci-bmw-mini Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi