rush Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 pochwale sie i wrzuce fotki z premiery nowej trojeczki w salonie w warszawie na ktorej bylem w niedziele powiem szczerze ze jak wyszla e90 to stwierdzilem ze jest smutny jak ***** w porownaniu do e46, coupe bylo lepsze no i w sedanie lift poprawil sprawe ale nie co do wnetrza nowa trojka MIAŻDŻY cyce pod kazdym wzgledem, przepiekny, super wykonczyny srodek, z zewnatrz cudowna linia, nie moge sie ogarnac do dzisiaj nizej mala fotorelacja, fajnie zrobili bo byly wszystkie trojki od e21 poczawszy a jako bonus kiwnalem sie X5 E70 40d 306KM 600Nm taka za jakies 350 tysia, slisko bylo wiec tylko do lekko nad 200km/h :wink: kumpel siedzial z tylu i nagrywal filmik ale nie wrzucam go, bo nie chce zeby sie okazalo ze przez przypadek handlowiec bedzie mial przerabane ze tak z "klientami" lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 i ciag dalszy zdjec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ruszt Ty naprawde jesteś zboczeńcem. Tyle zdjęc aut i ani jednej hostessy ??? :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Syta fotorelacja, aż się obśliniłem oglądając... :drool::mrgreen: Szkoda, że nie wybudowali jeszcze nowego Inchcape'a we Wrocławiu bo pewnie też by zrobili grubszą premierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tylko te lampy jakieś takie chińskie , w tym cabrio :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ruszt Ty naprawde jesteś zboczeńcem. Tyle zdjęc aut i ani jednej hostessy ??? :bag::bag::bag: sami faceci Tylko te lampy jakieś takie chińskie , w tym cabrio :mrgreen: dokladnie to powiedzialem kumplowi zgodzil sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Tylko te lampy jakieś takie chińskie , w tym cabrio :mrgreen: ...i tak mi się za***iście podoba po prostu piękna :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ładne te starsze 3 sztuki nie wspomnie o nowszych egzemplarzach :mrgreen::mrgreen: ciekaw jestem co wystawi DEX w swoim salonie BMW w Lubinie który niebawem będzie otwarty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ja z kolei byłem w Inchape we Wrocławiu. Wystawiona tylko jedna F30 - 320D na 20 calach, ale i tak większe wrażenie robiła M5 F10 - też na 20 calach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nowa jest sliczna, ale poprzednie egzemplarze wygladaja rownie swietnie, swiezaki na maxa, tak jakbysmy sie troche w czasie przeniesli do momentu, gdy staly w salonach jako nowki sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Bardzo piękna niestety jak na razie dla mnie pozostaje marzeniem pytanie_bmwmorze za 10lat .Ale TA E21 tez jest piękna:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi