Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanes

Z żalem sprzedam moje radyjko - Clarion CZ301E

Radio wyciągnięte z mojej Qpety w 100% sprawne. Nawet na seryjnych głośnikach BMW grało ładnie.

Kupione 28.06.2011 i dokupione rozszerzenie i wydłużenie gwarancji - do 27.06.2014 można nawet nim pierdyknąć o ziemię i przejechać czołgiem, a i tak wymienią lolol

Bez problemu łączy się przez Bluetooth z różnymi telefonami (testowałem na Nokia E50, ASUS P750, HTC Touch Pro 2 i Samsung Galaxy, więc przekrój dość spory). Podczas dzwonienia delikatnie zniekształca głos rozmówców, ale jest to ledwo zauważalne. Głośność w trakcie połączenia regulowana osobno w stosunku do muzyki. Dodatkowo posiada z tylu wejście na osobny mikrofon.

Specyfikacja techniczna CZ301E.

Radioodtwarzacz CD / USB; MP3 / WMA z Bluetooth:

Wzmacniacz 4 x 45W

Tuner RDS / PTY, TA

Pamięć 30 stacji (18FM, 6MW, 6LW)

Odtwarzacz CD / MP3 / WMA / ID3-Tag

Przednie wejście USB (MP3 / WMA / ID3-Tag)

- do 99 folderów / do 999 plików w folderze / max.3000 plików

16 bitowy przetwornik cyfrowo/analogowy

Beat-EQ (B-BOOST, EXCITE, IMPACT, CUSTOM)

3 pasmowy korektor parametryczny

Magna BASS EX (50Hz +12 dB)

Filtr LPF (80Hz, 120Hz, 160Hz)

Sterowanie subwooferem

2-kanałowe 2V wyjście RCA (tył/sub)

Przednie wejście AUX - mini jack z regulacją czułości

Wbudowany Bluetooth 2.0 + EDR

- profile: A2DP & AVRCP, HFP & HSP, PBAP

- transfer kontaktów (numer po numerze)

- historia połączeń, identyfikacja rozmówcy

- odbieranie połączeń z panelu, automatyczne ponawianie połączeń

- mikrofon wbudowany w panelu / opcjonalny mikrofon zewnętrzny (RCB199)

Zdejmowany panel

Pokrętło sterowania głośnością

Niebieskie podświetlenie klawiszy

Biały wyświetlacz LCD

Współpraca z fabrycznym sterowaniem z kierownicy (mini jack)

Kolory wyświetlacza, to niebieski i biały - chyba (nie sprawdzałem) nie ma regulacji intensywności świecenia, ale uwierzcie - jadąc w nocy, przez gęsty las - nie przeszkadzało mi ani trochę. Zdjęcia jak świeci niestety brak, bo coś się podupcyło w elektryce auta i żadne radio nie chce się włączyć :cry: Wyświetlacz ma normalne ślady użytkowania, jednak zauważyłem je dopiero po zrobieniu zdjęć, dzięki lampie - normalnie tego nie widać.

Jedyny mankament, to złamany ząbek blokujący kostkę z kablami w radiu, ale siedzi ona tam na tyle ciasno, że nie stanowi to żadnego problemu.

Używane do grudnia 2011, głównie przez AUX i USB, ale i na sporych dziurach czytnik płyt sobie radził i nie przeskakiwał. Później, jak wspomniałem, coś się spsuło w aucie i od tego czasu leży.

Sprzedaję, bo wozu niet i zwyczajnie szkoda mi, żeby radio się kurzyło - niech służy komuś innemu :biggrin:

Foty:

[ATTACH=CONFIG]18349[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18350[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18351[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18352[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]18353[/ATTACH]

W razie pytań PW, lub tutaj. Jeśli ktoś chce dokładniejsze zdjęcia, lub większe, negocjować - pisać śmiało :)

Cena 400 zł do negocjacji, a dla Maxbimmerów wysyłka free.

Edytowane przez Nobody

• 6 miesięcy temu...

Odświeżam, bo się schowało na 6ej stronie :D

Radio oczywiście z kluczami, pół-kieszenią, śrubami, etiu na panel itd.

Cena do negocjacji - nie bać się! Dobre radio na gwarancji za dobrą kasę 8)

Kontakt Pw, albo pawel.fratczak@gmail.com

Edytowane przez Nobody

• 2 tygodnie później...