wydra Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 witam posiadam 46 i chciałbym ją obniżyć tylko zależy mi na komforcie , niestety posiadam na tą operacje tylko 1500zł co radzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jakbym modzil w tak ladnym autku i chcialbym je obnizyc, to zbieralbym na zawieszenie od M. Kumpel ma w Golfie Koni, ale nie wiem czy gwint i ssie to Ci powiem. A jak juz nie chcesz to wymien sprezyny na nizsze, do -30 powinny seryjne amory przezyc. Komfortu chyba zostanie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 witam posiadam 46 i chciałbym ją obniżyć tylko zależy mi na komforcie , niestety posiadam na tą operacje tylko 1500zł co radzicie no ja wlasnie jestem po tym temacie wszystko zalezy od tego jakie masz felgi (dokladne rozmiary) i ile chesz ja obnizyc jesli masz kola 18 albo 19" to wystarcza ci sprezyny obnizajace zeby to swietnie wygladalo nie obciazajac przy tym zbytnio seryjnych amorytzatorow (przy czym koszt kompletu sprezyn to koszt ok 400zl). jesli masz kola 17 to niestety musisz wyposazyc sie w gwint i wtedy bardziej bedziesz mogl ja zglebic (ale tutaj muszisz juz liczyc ok 1000zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 felgi 17 cali , zależy mi na komforcie nie chciał bym taczki jerzdze z rodziną:biggrin:, to jakieś propozycjepytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 a ty mati na czym jezdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 chcesz mieć "miękko" i lekko niżej :?: po taniości Sportowe sprężyny obniżające BMW 3 E46 FK (2070290497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Sprężyny sportowe BMW E46 komplet sedan coupe 320- (2067331991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. firmowo SPRĘŻYNY SPORTOWE WEITEC 40/30 BMW 3 E46 98r - (2109476569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. H&R Sprężyny HR sportowe BMW E46 PEŁNA OFERTA (2060642889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) Poszukaj sprężyn progresywnych do tego amorki . Sprężyny progresywne BMW 3 E46 Sprężyny sportowe VOGTLAND (2063921301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A na amortyzatorach nie zaoszczędzisz żeby właściwie to chodziło mogą być sportowe ale jak chcesz mieć komfort to zwykłe. Polecam tobie te sprężyny ponieważ ich praca zmienia się wraz z naciskiem. Jak to mówią tanie zabawki tylko w biedr.... . Nie zapomnij o rozpurkach . Ale zabawa należy do ciebie Edytowane 13 Lutego 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Sprężyny progresywne BMW 3 E46 Sprężyny sportowe VOGTLAND (2063921301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeśli zamontuje te sprężyny na zawieszeniu bilstein tylko zwykłym nie sportowym będzie dobrze wszystko wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) Auto napewno pójdzie w dół a jaki efekt chcesz uzyskać nie wiem. Ja nie kombinuje z zawieszeniami bo nie ma u nas drug. A poza tym co rok maxymalnie 2 lata wymieniam zawieszenie także mi się to nie kalkuluje i nie uznaje się za specjaliste. Z tego co wiem jak chcesz uzyskać kompromis między zawieszeniem zwykłym a sportowym to tylko to. Kiedyś kolega miał założone takie sprężyny ale w e36 320 ale nie pamiętam jakie miał amorki. Każdy daje ci jakąś propozycje ale wybór należy do ciebie Edytowane 14 Lutego 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 a ty mati na czym jezdzisz obecnie na seryjnym m-pakietowym zawiasie ale juz nie dlugo jak chcesz to bedzie na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ja mam amrki bilstein seria, do tego sprężyny progresywne eibach... Jestem zadowolony. Zerknij do mojego tematu jak to wygląda, ale jest niżej i w miarę komfortowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Cytat Napisał e34t Zobacz post Sprężyny progresywne BMW 3 E46 Sprężyny sportowe VOGTLAND (2063921301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeśli zamontuje te sprężyny na zawieszeniu bilstein tylko zwykłym nie sportowym będzie dobrze wszystko wyglądało co sądzice o tych 40/40 nie zanisko bedzie dodam że na tył nowe amory blistein a na pszodzie wymieniałem latem zeszłego roku na blistein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 gdzie we wrocławiu moge kupic vogtland:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Poszukaj w sklepach zajmujących się tuningiem. Muszą posiadać wiedzę na ten temat i napewno tobie coś doradzą. Powiedz że szukasz sprężyn progresywnych i co chcesz tym uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 zdecydowałem się na vogtland 40/30 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 odkopie temat bo ciekaw jestem waszych opinii na temat gwintu K-Spotr... slyszalem milion przeroznych opinii, tazunio mi odradzal a je chce sie dowiedziec czegos wiecej... roznice cenowe w przypadku tanich gwintow to jakies 200zl miedzy TaTechnix`em a K-Sportem... lepiej dolozyc i zdecydowac sie na TaT`a czy w tym przedziale cenowym (gwintow w okolicach 1000zl) nie ma roznicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 troszkę się orientowałem na temat gwintów w tym przedziale cenowym i czytałem wiele opini na ten temat na różnych forach i większości pszypadkach odradzaja tanie gwinty jeśli komuś zależy na komforcie,fakt gwint to zaje...ta sprawa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ja wybieram TaTech i zawsze go wkomponuje w nową furę i jest gicior- zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 wybieram TaTech Ja tez. Cena do jakosci jest swietna. I sama twardosc jest wrecz idealna na Polskie warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 tatech to gowno :bag: ale gdybym mogl go kupic do swojego modelu juz dawno bym na nim jezdzil :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 tatech to gowno :bag: gowno to sa drogie pękające felgi :lol::lol: [ATTACH=CONFIG]18562[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) zgadzam sie z Toba Paweło oryginalne BMW takie te felgi jak te wszystkie bmw :lol: Edytowane 26 Lutego 2012 przez jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 dzieki wszystkim za podpowiedzi... chyba jednak zdecyduje sie na tatechnixa dzieki jeszcze raz P.S. pawelo te twoje riposty mnie zabijaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi