wisnia1419 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mam dwa pytania: - czy komplet foteli sport sitze z turasa e46 będzie pasowały bez jakichś kombinacji do turasa E36? - i to samą z tylną kanapą (tu wątpię) ale najbardziej mnie przód interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Fotele będą pasować - tylne śruby pasują bez problemu, a przednie się minimalnie różnią, ale nie stanowi to problemu. Wiem tylko że w e46 napinacz pasów bezpieczeństwa ma inne rozwiązanie i nie doczytałem jak to obejść, bo bez napinaczy, to raczej nikt nie chce jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 no właśnie:( może ma ktoś jeszcze jakieś konkretne info w tym temacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 a co z tylna kanapa np od kombi e46 do sedan e36???Tez nad tym myslalem bo wala mi sie po garazu cale wnetrze e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi