5oul Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) Uważajcie na tego allegrowicza!!! Na początku roku kupiłem od gościa felgi które miały być 100% orginały, nie spawane, nie prostowane. Trochę obtarć i to wszystko, cena atrakcyjna, przez telefon koleś w miarę oki więc nie miałem podejrzeń. Jak się okazało później to wszystko to ściema na maksa. Z 4 felg zakupionech 3 to chinczyki... wszystkie felgi były uszkodzone i spawane... oczywiście zwrot do gościa, bo nie wyobrażam sobie na tym siebie i mojej rodziny wozić. Paczka została wysłana do klienta ponad dwa tygodnie temu i do tej pory koleś zwodzi i smęci że jeszcze nie widział felg i że jeszcze nie może przelewu zrobić bo musi je obejrzeć... wymówki małego dziecka są bardziej przekonujące. Także na tą chwilę jestem 2tys w plecy. A to są dane klienta na którego uważajcie i omijajcie jak się da: FHU Arkadiusz Lewicz Tel 695051276 tel 726669110 Wierzbowa 10 62410 Zagórów Uważajcie bo ta handlrzyna wystawia też aukcje pod nickiem hajcik444 ! P.S. Mam nadzieję że dla swojego dobra koleś ma jeszcze na tyle szarych komurek żeby załatwić sprawę polubownie... Edytowane 24 Lutego 2012 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian4478 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 no faktyczne debil i po co taki zlom sprzedaje, przecierz nikt nie jest tak glupi zeby jakac chinska podrube i zlom kupywac spawany. lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Zadziwia mnie to jak ludzie są bezmyślni. Jeszcze jakby stan był igła to mógłby mieć nadzieję, że sięktoś nie odezwie, ale nie dość że badziewie to jeszcze china :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) Niestety są tacy ludzie nawet na gównie chcą zarobić takich to do lasu i w łeb lolol Edytowane 13 Lutego 2012 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - UWAGA NA OSZUSTA Z ALLEGRO 5sec. w wyszukiwarce, badzcie ostrozniejsi :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Wiedzialem, ze skads ten nick kojarze... Mialem u niego kupowac klamki do swojej, na szczescie odpuscilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Zamówmy u gościa mnóstwo rzeczy o dużej wadze za pobraniem, niech wyśle, a my nie będziemy odbierać, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - UWAGA NA OSZUSTA Z ALLEGRO5sec. w wyszukiwarce, badzcie ostrozniejsi :cry: Zgadza się Tazunio, mogłem tak zrobić. Nie wiem dlaczego nie sprawdziłem kolesia. Nauczka dla mnie na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Zamówmy u gościa mnóstwo rzeczy o dużej wadze za pobraniem, niech wyśle, a my nie będziemy odbierać, hehe Nie byłoby to trudne, koleś sam proponuje wysyłkę poza allegro żeby nie płacić serwisowi za aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 a kupowałeś poza allegro ? jeżeli przez serwis to pozostaje: Program Ochrony Kupujących - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Niestety nie przez serwis... ale mam kilka sposobów na tego handlarzyne... na pewno opiszę jak się sprawa zakończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja proponuje zrobic liste chetnych na przejzdzke do niego po osobisty odbior felg z porzadna nawiazka - przeciez mamy jego adres. I pozniej wyslac mu linka (jako ostatnia szanse), zeby szybka sie zorientowal, ze nie mozna takich walow robic bo bywaja bolesne... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Wrzuciłem to info na forum GZ, tam już kilka osób ostrzy na niego zęby. Więc kto wie czy chłop nie świadomie stanie się gospodarzem spota u siebie... Felgi niech sobie zatrzyma, złomu nie potrzebuje. Chcę odzyskać kasę i to wszystko... a reklamę sobie zapewnił odpowiednią. Jak sprawa się zakończy? Nie wiem, wiem jednak że będzie bardzo żałował że jest tak opiesząły wobec mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 a jezeli wysylales kurierem to masz dowod ze odebrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 a jezeli wysylales kurierem to masz dowod ze odebrał Oczywiście wszystkie papiery mam, łącznie z jego listami przewozowymi. Każdy jeden świstek jaki potrzeba mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 No to tak czy tak masz go w garści lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Do lasu z gościemlolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) Uwaga! mały up-date. Pojawił się cień szansy na odzyskanie kasy, ale dosłownie taki maleńki i cieniutki jak włos... Dziś pan Lewicz nawet chciał ze mną porozmawiać!!! I nie spławił mnie po 15 sekundach rozmowy... Ponoć nawet udało się rozpakować felgi i je obejrzeć... A co się stało, że się w końcu udało? Otóż "sprzedawca" zorientował się, że na forach BMW krążą o nim niepochlebne opinie... ciekawe dlaczego?! Najlepszy tekst w dzisiejszej rozmowie jest to że: "to co opisałem nie do końca zgodne jest z prawdą" jestem wstrząśnięty! Z tego miejsca zapytam: co z tego co opisałem nie jest prawdą? Sądząc jaka była reakcja do tej pory to jestem sceptykiem i wątpię żeby sprawa nie skończyła się w sądzie. Pożyjemy zobaczymy… Teraz czekam na ruch pana "sprzedawcy". Edytowane 22 Lutego 2012 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Wyślij mu link do tego tematu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Wyślij mu link do tego tematu Już ma ten link a pewnych rzeczy nie chcę uprzedzać. Już tyle czekałem to i do poniedziałku poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Niech odda kasę bo wpadniecie po kolędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Niech odda kasę bo wpadniecie po kolędzie Do takiego oszusta sam bym chętnie wpadł po kolędzie lolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 To organizujemy zlot w jego wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 To organizujemy zlot w jego wsi? JA jestem za dawaj namiary i lecimy:bag::bag:w kominiarkach:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 kiedyś też kupiłem felgi poza allegro!!! i koleś mnie spławiał i już się prawie pogodziłem że nie wyśle!!! ufff po prawie miesiącu fele przyszły:) życze aby szybko sprawa się rozwiązała bo koleś jest spalony na całej lini!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi