Eazzy Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 (edytowane) Sprzedam NOWY, oryginalny sterownik świec żarowych do silników M47 i M47N. Numer katalogowy to 12217801200. [/img] Uploaded with ImageShack.us Sterownik został rozpakowany z pudełka tylko w celu zrobienia zdjęcia do ogłoszenia. Cena: 200 zł + przesyłka, mogę wysłać za pobraniem. Cena jest taka jaka jest ponieważ sterownik był kupiony do mojego E46 które się niestety rozdupcyło:?:? i chce odzyskać choć część wpakowanej w niego kasy. Edytowane 27 Lutego 2012 przez Eazzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazzy Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Update cenowy: za 200 zł + przesyłka oddam sterownik. Zainteresowanych zapraszam na Pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 UP= kosz!! Zasady dodawania ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazzy Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 oj tam oj tam chciałem żeby użytkownicy zauważyli zmianę cenową. Czyli to nie jest tylko up;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 brak foto = kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazzy Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Foto jest, dzięki za podbijanie tematuuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 prosze bardzo, temat bedzie na gorze w koszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi