goryl89 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam.Wczoraj mi poszło pekniecie w szybie z przodu od odprysku poziomo dobre 40cm pekniecie ,orientuje sie ktos ile kosztuje wymiania szyby teraz?? i gdzie dobrze wymieniaja szyby we wrocku?? moze ma ktos na zbyciu szybe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 W Zielonej Górze 400 szyba 100 wymiana. Myślę że we Wrocławiu podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 W Legnicy zwykła szyba ok 400-450zł wymiana w cenie nie liczą tu za wymianę tylko za szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 jak chcesz to ja montuje w Nieciszowie Pod oleśnicą!! 601725182 zadzwoń z rana!! i zapytaj o cene i jak będzie pasować to przyjedź a będziesz wiedział że dobrze Ci to zrobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 we wrocku masz na krakowskiej niezly zaklad z autoszybami... znajomi wymianial u nich szyby i zawsze sa zadowoleni polecam AUTO-KRAM Wrocław ul. Krakowska 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 a jeszcze na Torfową możesz skoczyć do chłopaków:) 531 780 378 dobre ceny szyb mają i montaż na miejscu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 To że ceny szyb dobre to jeszcze nie znaczy że się opłaca robić. Lepiej dołożyć parę złotych do lepszej szyby, niż potem po kilku miesiącach mieć porysowaną szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goryl89 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 wczoraj dzwonilem na krakowska wlasnie do Auto kramu to mi powiedzial 650zl za wymiane a jak spytalem o oryginal to mi powiedzieli 2000zl dzwonilem jeszcze do Nordglass na robotnicza tez tam dobrze robia z tego co mi znajomy mowil, to mi powiedzieli 470 to jade jutro do nich wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Też polecam chłopaków na Torfowej. Robiłem u nich szybę u siebie w e34 i u brata w e39. Koszt szyby z czujnikiem deszczu wraz wymianą ok. 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nordglass na robotnicza Jeśli chcesz to możliwe że jak wezmę przez firmę w której pracuje to bedziesz miał jeszcze taniej:lol: daj znac jak cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja w focusie wymieniałem za 65ozł, ale podgrzewaną w cenie jest wycięcie i wklejenie, a to że sam wyciąłem nie zmieniło ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian4478 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dyziu a le bierzerz za montaz szyby?? ja mam e36 320 i tez mi strzelila z przodu ale pytalem sie w Namyslowie to chca 280 od razu z motazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 W piatek na ul. Terenowej za przednia szybe z zielonym paskiem i montażem do e34 zapłaciłem 350zł ( plus 3 szt. x 3 zł klips trymający ramkę biegnacą dookoła szyby ). Szyba firmy GUARDIAN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Dyziu a le bierzerz za montaz szyby?? ja mam e36 320 i tez mi strzelila z przodu ale pytalem sie w Namyslowie to chca 280 od razu z motazem zadzwoń ja tam tylko robie:) 601725182 ale z namysłowa był nawet ostatnio ktoś u nas e90 Touring czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 jak chcesz to ja montuje w Nieciszowie Pod oleśnicą!! 601725182 zadzwoń z rana!! i zapytaj o cene i jak będzie pasować to przyjedź a będziesz wiedział że dobrze Ci to zrobie:) Dyziu zrobi ci dobrzeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!1:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Dyziu zrobi ci dobrzeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!1 fak źle to napisałem:) ale jak coś to Mati robi lepiej:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dyziu zrobi dobrze hehe a ile ze wstawieniem u Ciebie dobrej firmy szyba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nikt nie napisal o jakosci szyby. Na szybie jest w kolku napis, np. E2 E20 E17 - im wieksza liczba tym gorsza szyba, fabrycznie prawie wszedzie sa E1 ( odziwo BMW ma E2 ), ja przy wymianie w E32 tego nie wiedzialem i mi wcisneli E17, po roku wyglada tak jak stara 20 letnia ;/ strasznie szybko sie taka szyba rysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goryl89 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 dzisiaj patrzylem to u mnie jest E20 w kółku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi