wydra Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 na wiosnę chciałbym założyć zawieszenie gwintowne do 1500zł tylko niewim jakie było by najlepsze zależy mi natym żeby niebyło za sztywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 zawieszenie gwintowne do 1500zł zależy mi natym żeby niebyło za sztywne "miękki" gwint do 1500 :?: nie ma takie opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Dokładnie, gwint który da Ci komfort to tak z 3000 trza dać, a za 1500 to jakiś beton..., ale zato będzie nisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Na moje TaT i MTS sa "miekkie" turas lata na kompletnym zawiasie Eibacha ( nie gwint ) mialem Forda Sierre na zawiasie Weitec'a (tez nie gwint ) i smialo moge powiedziec ze to sa betony w porownaniu do tych w/w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 poprawcie mnie jesli sie myle ale TaT np w e36 ma wymienne wklady wiec moge sobie tam wsadzic co chce Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 a co sądzicie o FK ponoć jest najmiększy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi