Georgii Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Chris może koledzy z Polkowic,Lubina,Legnicy,Głogowa,Wołowa i okolic się zbiorą i jakiś spot ? Ja i Sebo293 chętnie się piszemy happy_bmw jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja bardzo chetnie, ktos chcialby zorganizowac? Bo ja za krotko na forum jestem, a chetnie poznam ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wyluzujcie w marcu będzie spot , chwila cierpliwości na klubowym dogadujemy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 witam ... kiedy next spocik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 witam ...kiedy next spocik? Najszybciej mały z dziecmi 3 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Niestety jade na zlocik tuningowy połączony z piknikiem koło Wieruszowa 2-3 czerwca... Moze nastepnym razem uda mi sie podjechac i zapoznac kilku kolegów z forum... A tak pozatym ktos sie może na ten zlocik z was wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 koło Wieruszowa 2-3 czerwca... To nie przypadkiem zlot halasujacych swoimi wydechami Hondziarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ty chyba Czechu podjechałeś w tamtym roku obczaić co to za zlot i ponoć była kicha jakich mało :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 O malo nie ogluchlem, zalowalem, ze nie wzialem stoperow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Juz po imprezie impreza taka sobie hehe ale pożadnie sie porobiłem ogólnie spoko czekam na jakas imreze z waszym udziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi