Kosa Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 tak. nic sie nie zmienilo Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Fajnie macie wy na spocik a ja do pracy miłej zabawy:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 no to czas sie zbierać i ruszać ... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 i **** nie dałem rady dotrzeć!!! nie zdążyłem wrócić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 mi sie udalo dotrzec, ale dopiero na 16 przez co nie spotkalem Kosy Mati dzieki za kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 **** blada. Awaria w domu i zamiast na spot musialem pedziec i montowac pompe zanurzeniowa, bo zaczelo nas zalewac (mamy adaptacje piwnicy). Next time. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Dajcie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 nie ma zdjeć ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 a my z Edka dotarlismy ale kolo 17 zostaly tylko niedobitki w KFC Fajnie bylo sie zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No i dotarliśmy na chatę Było miło się spotkać... Mati dzięki za kalendarz, jest naprawdę super Frekfencja niezbyt dopisała, ale i tak było fajnie. Dzięki Przemo za tunel aerodynamiczny :evil:, było troche szybciej. Pozdrawiam Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ja też już na chacie dzięki panowie za spotkanie , choć zimnawo było , ale za to w KFC już nie :4: Mati , Daria , dzięki za kalendarz , no i do następnego , miejmy nadzieję w liczniejszym gronie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 dzieki za przybycie, niestety musialem wczesniej spadac bo w domu mialem impreze rodzinna pzdr Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ja równiez dziekuje za spotkanie. Fakt strasznie bylo zimno ale to nic.... i tak było fajnie. Dzięki i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 no i ja wreszcie dotarłem do chaty ;autostrada do gliwic spoko ,ale w drodze powrotnej od nysy przez czechy do lądka zdroju LODOWISKO!!! jutro z rana trza będzie uważać ! dzięki za spota i do następnego . pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nie dałem rady dojechać Przed Gliwicami wóz zdechł i nie chciał już więcej odpalić. Łaaadny mam rachunek za lawetę.:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ja rowniez dziekuje wszystkim za spota zimno bylo jak skur....... ale fajnie bylo postac i pogadac do nastepnego pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Łaaadny mam rachunek za lawetę. OMG wyrazy wspułczucia boli nie rachunek za lawetę , tylko że fura niedomaga :crying: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Masz rację - uj tam z rachunkiem! Zresztą znajomy laweciarz mnie przytargał, więc kosmosu nie ma. Teraz będę zachodził w głowę co jej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ja niestety nie mogłem się pojawić ale podziękowania dla Matiego za kalendarze i dla Energy za przechowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Dzięki za spota:) Miło było choć trochę zimno... Kosa - dzięki za kartę Mati - dzięki za kalendarz:) Pozdro i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 aaa gdzie jakieś foty my czyli FOREST MIRAS I JA :-P nie dojechaliśmy ze względy na nasz stan techniczny :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 bylo za zimno zeby rece z kieszeni wyjmowac... ;P Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Dokładnie, miałem aparat, ale zimno, furki brudne, nie było sensu się spinać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 aż tak zimno było :lol: ale najważniejsze że było miłe towarzystwo i Najcik się udał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Nie robicie jakiegos spotu moze w marcu? dobra pogoda na grillowanie juz jest no i mozemy juz powoli zakladac letnie buty do naszych furek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi