Mazi Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 dobrze ze Ci te felgi znalezli ja w listopadzie zostawilem portfel w taryfie , taryfiarza sam znalazlem , krecil jak %!@%! ze ktos moze go wzial wozil ludzi itd , duzo siana nie mialem wiec spoko podalem policji numery boczne imie nazwisko , no doslownie rozwiazalem "cale sledztwo" za nich , w ich intencji bylo isc do taryfiarza i po sznurku tam gdzie wozil ludzi - teoretycznie mowil ze juz konczy wiec sprawa 1-2 ludzi ale oczywiscie 28.12 dostalem pismo ze sledztwo umorzone dlaczego aby miec lepsza statystyke na 2011 spraw zamknietych/umorzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 ehh... nie bede komentowal. u mnie pracowali raczej ambitnie...ale i tak mysle ze juz komplet bbs sie nie znajdzie...pewnie juz pociety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Opole: Ukradł alufelgi warte prawie 4000 złotych - Wiadomości ladne bzdury pisza znalezli u goscia w domu...buahahahaha za recydywe raczej szybko nie wyjdzie...chyba ze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 niezłe komentarze pod artykułem:D jeszcze Ciebie wsadzą za próbę wyłudzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 niezłe komentarze pod artykułem ludzka zazdrość nic więcej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) po prostu artykuł źle napisany....kazdy mysli ze ukradl 2 lub 4 felgi...a koles ukradl 2 komplety felg do BMW i jeden z nissana rozkompletowal Edytowane 15 Lutego 2012 przez freex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi