Gość Mordulec Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Legnica - ma ktoś lapka + interfejs żeby sprawdzić przepływkę w E34 M50 Jak w temacie może ktoś z forumowiczy ma sprzęt , żeby podpiąć M50 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 oczywiście wiesz,że musi być ADS na rs232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No wiem Jakby ktoś miał takie cuś to dajcie znać , jak nie to jakoś we wrocku pokombinujemy z Wilkov'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 nie podpinałem m50,ale zdaje mi się,że za dużo nie zobaczycie,tu raczej dis by sie zdał,bo bywają problemy z połączeniem,zwłaszcza ze sterownikiem Boscha,na Siemensie podobno nie ma problemów,ale jak mówie,ja nie podpinałem,to tylko wyczytane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No ja swoją co prawda M60 podpinałem pod DIS'em na GT1 ..... ale tak jak piszesz z M50 może być podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 z m50b25 Inpa nie chce działać do tego tylko dis a jak chodzi o m50b20 lun m50b28 to nie ma problemu na Inpie, mordulec jaką masz tam pojemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 M50B25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 dzieki za zainteresowanie i w razie "W"Mordulcu daj na tel,bo mam ograniczony dostep do internetu niestety;/przenośny ma fochy,a w pracy jest co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrT Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Z tego co wiem istnieje zmodyfikowany skrypt do M50B25 dzięki któremu można zdiagnozować ten silnik za pomocą INPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 no istnieje, tylko nikt go nie ma, a ci co maja siedzą cicho.... trzeba wziąć się za ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrT Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 For all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 (edytowane) ale jaja, to ja do rumuni o pliki pisałem a ty już masz a no widze teraz że masz z tego samego źródła co ja dopiero kilka dnie temu te pliki pojawiły się w necie na bimmerforums.co.uk dali na rapida i usuneli, a dzisiaj znowu wrzucili, mi dzisiaj wysłał autor tamtego tematu Edytowane 10 Lutego 2012 przez grzesiek2304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 grzechu,od mistreku masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrT Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Te pliki są od Mistreku.Nie testowałem ich bo nie mam dostępu narazie do tego silnika Jakby ktoś je sprawdził to niech napisze o efektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 tylko tak,z której inpy to wyciągnięte,czy sie nie pogryzie w nieodpowiedniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 tak od mistreku, pisał że mu działa, ja podmieniłem te pliki w Inpa 5 i lipa, nie działa, jutro zainstaluje Inpe 3 i sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 grzechu,w trójce chodzi8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 no właśnie dziwiło mnie to że wywalało błąd "nie znaleziono pliku dme331 i dm331k20" mimo że pliki są w katalogu, jutro jeszcze raz sprawdzę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mordulec w Legnicy laptopa z Inpą i Ncs jakby co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi