zdzichu30 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam mam problem z elektryczna regulacją swiateł w bmw e46 r 2002. Podnosiły się do tej pory normalnie i cichutko a terez się podnoszą ale bordzo głosno, czy to juz siada silniczek, czy to może wina naszej pięknej i siarczystej zimy, choc samochód jest garażowany proszę o wasze opinie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ja słyszę je tylko zimą a tak wogóle to po co włączasz światła zanim włączysz silnik?na włączonym silniku jak włączysz światła tonie powinno być testu regulacji świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Test regulacji bynajmniej u mnie jest zawsze. A co do głośności, to poczekaj może jak sie ociepli to problem zniknie. Chociaż jest to możliwe, że któryś już ledwo zipie i hałasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi