Marcin5er Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Mam pytanko może błache ale nie mam pojęcia jakie powinny być lampy w e36 coupe 1,8is 1992,07 rocznik. bo mam jedną Bosha a drugą Helli jest różnica w wyglądzie i troszke w świeceniu chce skąpletować żeby były takie same ale nie wiem którą wymienićpytanie_bmw. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja bym osobiście wolał boscha moim zdaniem jest lepszy od helli ale niech jeszcze wypowiedzą się inni:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a wg.REALOEM,do tego rocznika idą ZKW i BOSCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 pamiętaj ze kupując jedną sztuke do kompletu i tak może być...raczej na pewno będzie kiszka:) odbłyśniki będą inaczej wyeksplartowane....i będzie świecić inaczej...jak sie myle to mnie poprawcie..... jak już chcesz coś zmieniac....to lepiej kup nowe....przerabiałem to w swojej e36....< SAFETY FIRST!!:4:> efekt bedzie niesamowity....u mnie 100% poprawa widoczności....i padlo na lampy DEPO...czarne....wiem ze to nie ori...ale chyba jedne z lepszych "zamienników" z allegro.....trzeba uwazać tylko na podróby....szkła...całość...przewody mają wytłoczona nazwe produktu pozdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 dokladnie tak jak pisze willi230 i dirty.73 ory to zkv i bosch,ja smigam na zamiennikach depo i jest bardzo dobrze(juz drugi rok)moge polecic a jak nie to kupuj obie lampy uzywki z jednego zrodla(samochodu)zeby byly tak samo zuzyte inaczej bedzie lipa pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jak wymienić, to tylko na nowe, albo używki z pewnego źródła - jak już willi napisał - kupisz 2 różne i będzie kupa. Zresztą już masz, bo masz 2 różne lampy. Jak chcesz przerabiać na Black Hella, albo dorzucić ringi, to celuj w BOSCHa - są łatwiejsze w przeróbce. Natomiast Hella jest trwalsza z tego, co wiem - chodzi o odbłyśniki i szkła w środku lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5er Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Serdeczne dzięki panowie, będe kupował w takim razie 2 ori bosha używki bo planuje,BH i ringi. A powiedzcie mi takie coś, jak by wyglądało BH ale tylko na krótkich, na długich nie chciałbym zakładać krzyży bo boje się że będą słabe długie światła, a po za tykm na długich chce założyć Xsenona 6000K i mogły by się krzyże zpsuć od temperatury?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 też mam 6000K i już mi 2 razy dowód poleciał teraz założę już tylko 4300 nie walą tak psiakom po oczach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeżeli chcesz xsenony to proponował bym Ci jednak lampy ZKW bo w nich te wewnętrzne, okrągłe szkiełka są szklane a w Boschu niestety plastikowe i po jakimś czasie mogą się przypalić. Jeżeli się mylę proszę o poprawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nie mylisz się w bosch po lifcie ma plastiki które przypalają się na lekko brązowy kolar bądz żółty dlatego ja u siebie założyłem soczewki z wersji przed liftem i mam zenona 500 k na black hella i na żółtych ringach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi