edu2301 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Podziel no te 300 na pół lolol ej tam czepiasz sie no moze troche mniej bylo jak napisalem ale bylo ich duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) no powiem ze nie myslalem o zoltych zaciskache ale moze to fajnie wygladac potestuje i sie zobaczy ale jak na ta chwile dwa typy w bardzo ostrym odcieniu czerwony lub niebieski ale przy moich felgach kazdy kolor bedzie widoczny ,,,tak mi sie wydaje ,,, Edytowane 7 Lutego 2012 przez batman_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 a ja próbowałem wczoraj pomalować sobie zaciski ale nic z tego :lol::lol: zbyt zimno mam w garażu nawet jak nagrzeję w nim elektryczną farelką farba nie chciała w ogóle wyschnąć czekamy aż się ociepli a kolor wybrałem rażący zielony w stylu Kawasaki :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 no obecne warunki nie sprzyjają malowaniu, ja za swoje wezmę się wiosną przy zmianie kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 dokładnie tak samo przełożę malowanie na lepszą cieplejszą pogodę :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 batman_bmw chłopie litości... miałem stwierdzoną dysortgrafię, ale takie błędy to w oczy kłują ps.popraw w nazwie chamulce na hamulce:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 panowie powiem tylko ze zajmuje sie tez lakierowaniem proszkowym zacisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi