Grzechu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Pojawił mi się problem z tym otóż sprzętem. Problem tkwi w tym że przestaje lecieć głos w głośnikach poza tym wszystko chodzi wyłącza się z nienacka z nienacka się włącza czasem chodzi długo czasem przestaje lecieć głos po paru minutach. Czy problem tkwi w radiu czy raczej coś w elektryce. Nie chcę w ciemno kupować nowego radia jak problem Może nie zniknąć:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale znika wszystko, czy tylko głosy z nawigacji? Radio, cd działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 włącza i wyłącza podczas jazdy? jeżeli tak to stawiamna wtyczki/utlenione luty w gniazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Przestaje lecieć tylko i wyłącznie głos w głośnikach radio, CD i navi. Pojawia się i znika :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jastawiam na wtyczki - przy radiu, albo co bardziej prawdopodobne przy wzmaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jastawiam na wtyczki - przy radiu, albo co bardziej prawdopodobne przy wzmaku to musisz sprawdzić na początek, luźne zaśniedziałe wtyczki lub zimne luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Panowie, potrzebowalbym jakiegosc schematu badz zdjec z podlaczeniem instalacji do navi, tunera tv, zmieniarki itp wszystkiego co znajduje sie w bagazniku po lewej stronie. Mam duzo wolnych wstyczek, navi mi w ogolo nie dziala, wkladam plyte zaraz ja wypluwa, na wyswietlaczu nic sie nie pojawia. Radio rowniez nie odbiera, jest straszny balagan w tych kablach. prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi