szakal80 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 witam dzis wsiadlem mojej bawary wyprowadzilem z garazu po przejechaniu 200m wyswietlil mi sie komunikat "check kontrol inactiv" kilka dni temu po zabawach na sliskej nawierzchni tez sie to pokazalo nigdy wczesniej tego nie bylo,w tym momencie kontrolka check na zegarach kilka razy pulsacyjnie migala i wszystko wrucilo do normy,ktos mial podobny przypadek,badz wie co to lub od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 CHECK CONTROL - Usterka w układzie elektronicznym - informacje nie mogą być wyświetlane proponuje pod kompa,bo przyczyn może być mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ok podziekowal w poniedzialek temat ogarne i oczywiscie browar stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 dokladnie ten komunikat mowi ze masz cos w elektryce nie halo jak kolega wyze wspomnial komputer sie klania ja tak mialem jak zamontowalem xenony ale po wykasowaniu bledow jest wszystko jak nalezy pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 witam podpialem sie pod komp i nic zero bledow juz nie wiem co to moze byc dzis zas sie to pokazalo,i dodatkowo komunikat bateri.....cos tam nie pamietam nie "szwargotam" co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 BETRIEBSANLEITG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian4478 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 przetłumacz sobie co to to bedziesz wiedzilal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 dirty chyba tak jak piszesz tylko ze miedzy czasie,pokazalo sie jeszcze "bremslight elektrik" chyba to chyba cos ze stopem ale oba sa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ale oba sa a trzeci...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 nie mam trzeciego moze styki trzeba wyczyscic co tym myslisz bo ja juz zglupialem ale jutro dokladnie napisze te komunikaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 no to jest komunikat świateł stopu,ten pierwszy oznacza,żebyś se poczytał w instrukcji obsługi,co to może być:lol:,może być,że coś na stykach,posprawdzaj bezpieczniki,może gdzieś źle stykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 no ok poczytam gdzis ta instrukcja byla a jutro sprawdze dokladnie co pisze i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 dzis mi sie wyswietlil jescze raz "batriebsanleitung" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 chyba kompa musisz poszukać,pod co podłączałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 powiem szczerze ze nie wiem u kumpla wzial wtyke wpial sie zero bledow,wpinal sie w abs,klime,konsole wskaznikow itd.W bumie wszystko ok nawet w momencie komunikatu nie moge znalesc co to znaczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 szukaj kogoś z inpą,a jeszcze lepiej z DISem,inne programy to zabawki dla bmw przy tym,nie pokażą wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ok popytam musze to rozwalic bo nie daje mi to spokoju dam znac jak sie dowiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 problem chyba rozwiazany tylko czesciowo poruszalem styki na lampach przy zarowkach(wiem ze to nie wiele ale tyle tylko mialem czasu,moze do niedzieli bedzie wiecej ),komunikat na temat swiatel stopu przestal sie pokazywac,nie ma go az do dzis,to juz kilka dni, wczesniej byl czesciej,natomiast dzis po kilku dniach zas sie pokazal check control inactiv i "batriebsanleitung" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Podepnę się pod temat bo mam to samo na obc wyskakuje komunikat "check control inactiv see owners manual" Na desce rozdzielczej nic sie nie świeci czyli ok, błędów też nie mam więc nie wiem o co kaman?:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Błędy e36 OBC (przy ustawieniu na język niemiecki) : Bremslichter defekt - brak świateł hamowania - przepalone żarówki Bremslicht Elektrik - brak świateł hamowania - uszkodzony obwód 1 Bremslicht defekt - przepalona żarówka świateł hamowania Waschwasserstand - niski poziom płynu do spriskiwacza Abblendlicht defekt - przepalona żarówka świateł mijania Rucklicht defekt - przepalona żarówka świateł cofania Kennzeichenlicht defekt - przepalona żarówka oświetlenia tablicy rejestracyjnej Check Control inaktiv - usterka w układzie check control Kuhlwasser prufen - minimalny poziom płynu chłodniczego wynika z tego Seba że masz uszkodzenie w check Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 lub nie łączą wtyczki id checka... sprawdź i wyczyść styki w OBC i w CC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi