aro Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam Czy można zmienić kolor tła monitora.Mój ekran wyświetla tylko jeden taki jasny a na allegro widziałem że tło jest np:czarne lub niebieskie BMW E38 E39 Monitor 4.3 europejski 94-03 (2062233542) .,na innej aukcji jest też z niebieskim tłem,czy można to gdzieś ustawić,sprawdzałem w ustawieniach ale tam nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) No jak nie jak tak w ustawieniach jest kolor i sa 3 do wyboru ja 99 rok mam 3 do wyboru i dodatkowo opcja dzien/noc ktora zmienia tlo w zaleznosci czy mamy wlaczone swiatla dzienne. Niestety u nas nieprzydatne bo i tak jezdzimy caly dzien na swiatlach Edytowane 4 Lutego 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Zalezy jakie soft jest wgrany ewentualnie czy sa ustawienia wyswietlania dzien/noc. Tak przynajmniej mam w mk3 Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dokładnie wszystko zależy od softa. Ja mam mkIV i mam 2 tryby dzień i noc. Sprawdź w ustawieniach to się dowiesz co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 W moich ustawieniach nie ma takich opcji jak kolor i tryb dzień/noc,wersij softu nie mogę odczytać bo nie wyświetla jaka to wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wszystko gra zrobiłem aktualizacje softu, nagrałem soft v.27 i teraz mam 3 kolory,opcja dzień/noc i coś jeszcze.Aktualizacja przeszła bez problemu!!!happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi