miki2007 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Sory ale sprawa z policją powoli zaczyna wyglądać jak ze służbą zdrowia , chcesz szybko to idziesz prywatnie bo NFZ wyznaczy Ci termin za dwa lata .... Ten tekst mi sie podoba. To dokładnie zaczyna tak wyglądać jak napisałes Mordulec. Szkoda mi tylko tego niewinnego dziecka , całą tą resztę niech osadzaja inni. Nikt z nas tak naprawdę nie wie jakby sie zachował gdyby był na ich miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kurde jestem sama mama i nie wyobrazam sobie jak nie mozna zadzwonic po pogotowie w takiej sytuacji. Pierwsza myśl jaka sie nasuwa jak widzisz że sie dzieje cos z własnym dzieckiem to czy wszystko jest oki i od razu dzwonisz po pogotowie a nie wymyslasz jakies glupie i niestwozone historie Jak dla mnie wiedziała co robi i powinna dostać kare śmierci za tak okrutny czyn !!!!! A co do Rutkowskiego to brak jakich kolwiek słów......WIEŚ NA MAXA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi