Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Mi od razu sie ta mamuska nie podobala i wydawala sie podejrzana :/

Czechu - nie jesteś sam. Ja od początku miałem wątpliwości, czy to dziecko zaginęło, czy zginęło. Zachowanie matki było, delikatnie mówiąc, dziwne. No bo zaginęło jej dziecko, a tu zero emocji, zero łez?

Dodatkowo zastanawiał mnie fakt, kto z tak małym dzieckiem idzie na mrozie taki kawał drogi? No i jakim sposobem NIKT nie widział ani samego aktu porwania, ani człowieka z dzieckiem na ręku, bez kocyka itd przechodzącego tamtędy. Jak to możliwe?

Aż tu nagle wylazło szydło z miecha, ale też nie jestem do końca przekonany, czy to prawda.

Dobra - dziecko jej upadło, skrajna nieodpowiedzialność, ale nie oszukujmy się - to się zdarza. Tylko że wtedy do jasnej zarazy dzwoni się po karetkę i próbuje dzieciaka ratować, a nie pakuje do wózka, ukrywa ciało i wymyśla bajeczkę o porwaniu:!:

Dobra - dziecko jej upadło, skrajna nieodpowiedzialność, ale nie oszukujmy się - to się zdarza. Tylko że wtedy do jasnej zarazy dzwoni się po karetkę i próbuje dzieciaka ratować, a nie pakuje do wózka, ukrywa ciało i wymyśla bajeczkę o porwaniu

popieram, cos z psycha musiala mieć matka żeby tak się zachować ... depresja ?

Dla mnie ogólnie dziwne jest, że było o tym tyle szumu w mediach, od początku wydawało mi się to jakieś podejrzane, czyzby kolejny temat zastępczy, aby odciągnąć uwagę ludzi od innych problemow np. protestow w sprawie ACTA, cen paliwa itp. ? Porwania się zdarzały, ale jeszcze nie przypominam sobie żeby aż tak od razu o tym w mediach gadali, dziwne... chyba ze to ja jestem ostatnio jakis przewrażliwiony.

Mi najbardziej szkoda dziadkow tej malej, jedyne osoby po ktorych bylo widac zal i smutek. Mnie jeszcze zastanawia to, ze ta cala matke znalezli jacys ludzie nieprzytomna i z rana glowy, to sama sobie strzala dala dla picu, czy probowala samobojstwa? Masa niewyjasnionych spraw, ale to z nieumyslnym spowodowaniem smierci tez jest grubymi nicmi pisane.

Ja tak podejrzewam , że dziecko zostało sprzedane , matka wali głupa i tak będzie ciągła dalej , a z drugiej strony nigdy nie wiadomo jak my byśmy się zachowali jak by nam dziecko faktycznie upadło i się zabiło , a może faktycznie zrobiła głupotę bo była w totalnym szoku . Ale do cholery jasnej , gdzie w tym wszystkim był jej mąż :evil:

Ja tak podejrzewam , że dziecko zostało sprzedane , matka wali głupa i tak będzie ciągła dalej , a z drugiej strony nigdy nie wiadomo jak my byśmy się zachowali jak by nam dziecko faktycznie upadło i się zabiło , a może faktycznie zrobiła głupotę bo była w totalnym szoku . Ale do cholery jasnej , gdzie w tym wszystkim był jej mąż :evil:

ja mam podobne zdanie możliwe ze dziecko sprzedała i teraz wymyśla jakieś historie bo jej Rutkowski depta po piętach moim zdaniem ona nie jest psychiczna tylko udaje bo :twisted: chce żeby ją uznali za niepoczytalną a dziecko uznali za zaginione wtedy wyślą ją na leczenie i dadzą jej spokój ale Rutkowski na pewno doprowadzi tą sprawę do końca lolol

W dniu jak zaginęła byłem lekko dziabnięty i jak tylko zobaczyłem te info pojawiające się w mediach powiedziałem przy teściach, że pewnie sprzedała dziecko do nielegalnej adopcji albo do przeszczepu organów za granicę bo widać po niej że jakaś dziwna i cała historia się nie klei!!!Oburzyli się bardzo jak tak mogę mówić a teraz wyszło kto miał rację.

Brawo Rutkowski pięknie ośmieszył tych buraków z komendy wojewódzkiej w Katowicach ale pochwalił tych Sosnowca więc stronniczości też mu zarzucać nie powinni:)

Jednak najstraszliwszy scenariusz się spełnił znalezli ciało małej Magdy to szok przykryte było kamieniami lekarze twierdzą ze dziecko żyło ale zamarzło to się nie mieści w głowie kara śmierci dla takiej matki to za mało:evil:

Jednak najstraszliwszy scenariusz się spełnił znalezli ciało małej Magdy to szok przykryte było kamieniami lekarze twierdzą ze dziecko żyło ale zamarzło to się nie mieści w głowie kara śmierci dla takiej matki to za mało:evil:

*****, tacy ludzie powinny byc zamknieci do konca zycia w pudle 50cmx50cm. Jesli dziecko zylo i zamarzlo, to nie jestem w stanie opisac co bym zrobil takiemu rodzicowi. Jak tak mozna? I pomyslec, ze gdyby nawet upadlo, stracilo przytomnosc, kazdy normalny czlowiek by zadzwonil do lekarza, na pogotowie.....i Madzia moglaby jeszcze zyc. Po prostu nie miesci sie w glowie. Od razu na krzeslo z taka osoba, stres, szok - nic z tych rzeczy nie usprawiedliwia matke. Nie mowiac o tym ze wszystkie szczegoly jakie podawala, kto ja sledzil, jak byl ubrany, wszystkie wywiady w TV, ze chce zeby tylko oddali jej coreczke - to wszystko pokaz ze bylo to swiadome dzialanie. Biedne dziecko nie zyje przez to ze miala *****a a nie Matke.. :bag:

*****, tacy ludzie powinny byc zamknieci do konca zycia w pudle 50cmx50cm. Jesli dziecko zylo i zamarzlo, to nie jestem w stanie opisac co bym zrobil takiemu rodzicowi. Jak tak mozna? I pomyslec, ze gdyby nawet upadlo, stracilo przytomnosc, kazdy normalny czlowiek by zadzwonil do lekarza, na pogotowie.....i Madzia moglaby jeszcze zyc. Po prostu nie miesci sie w glowie. Od razu na krzeslo z taka osoba, stres, szok - nic z tych rzeczy nie usprawiedliwia matke. Nie mowiac o tym ze wszystkie szczegoly jakie podawala, kto ja sledzil, jak byl ubrany, wszystkie wywiady w TV, ze chce zeby tylko oddali jej coreczke - to wszystko pokaz ze bylo to swiadome dzialanie. Biedne dziecko nie zyje przez to ze miala *****a a nie Matke.. :bag:

wpełni popieram twoje zdanie to się nie mieści w głowie kara smierći to za mało:twisted: taką ***** powinni ukamieniować tak jakto robią w krajach muzułmańskich a do tego pociąć *****nożem i ****** namrózlolol

Makabra... Popieram wasze zdanie na ten temat, chociaż kto wie czy ona jest normalna... Ludzie z deprechą czy załamaniami psychicznymi są zdolni do wszystkiego... A tak naprawdę to bez względu na to czy jest dobrym czy złym stanie psychicznym powinni ją przesłuchać, wariograf itp... Jeśli świadomie kłamała to dożywocie takiej!

A Rutkowski znowu pokazał klasę... i Policji gdzie ich miejsce :P

Edytowane przez banan_owiec