edu2301 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Policja nie znalazła zwłok Magdy. Nie było porwania - Onet Wiadomości Jakas paranoja az mi sie nie chcialo wierzyc ;;;;;;/;/;/ Edytowane 3 Lutego 2012 przez edu2301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mi od razu sie ta mamuska nie podobala i wydawala sie podejrzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mi od razu sie ta mamuska nie podobala i wydawala sie podejrzana Czechu - nie jesteś sam. Ja od początku miałem wątpliwości, czy to dziecko zaginęło, czy zginęło. Zachowanie matki było, delikatnie mówiąc, dziwne. No bo zaginęło jej dziecko, a tu zero emocji, zero łez? Dodatkowo zastanawiał mnie fakt, kto z tak małym dzieckiem idzie na mrozie taki kawał drogi? No i jakim sposobem NIKT nie widział ani samego aktu porwania, ani człowieka z dzieckiem na ręku, bez kocyka itd przechodzącego tamtędy. Jak to możliwe? Aż tu nagle wylazło szydło z miecha, ale też nie jestem do końca przekonany, czy to prawda. Dobra - dziecko jej upadło, skrajna nieodpowiedzialność, ale nie oszukujmy się - to się zdarza. Tylko że wtedy do jasnej zarazy dzwoni się po karetkę i próbuje dzieciaka ratować, a nie pakuje do wózka, ukrywa ciało i wymyśla bajeczkę o porwaniu:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dobra - dziecko jej upadło, skrajna nieodpowiedzialność, ale nie oszukujmy się - to się zdarza. Tylko że wtedy do jasnej zarazy dzwoni się po karetkę i próbuje dzieciaka ratować, a nie pakuje do wózka, ukrywa ciało i wymyśla bajeczkę o porwaniu popieram, cos z psycha musiala mieć matka żeby tak się zachować ... depresja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ciezko sie to czyta jak na dzien dobry widzisz fotke takiego bobasa. Czyli ma sie zrozumiec, ze zwlokow malucha jeszcze nie znalezli? czyli nie wiadomo do konca czy dziecko zyje czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 az strach myslec czy matka i w jaki sposob sprawdzala funkcje zyciowe, czy poprostu "skoro dziecko wypadlo i sie nie rusza to pewnie nie zyje"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ciekaw jestem co jej mąż teraz zrobi... Mnie poprostu brakuje słów żeby wypowiedzieć się na temat zachowania "matki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dla mnie ogólnie dziwne jest, że było o tym tyle szumu w mediach, od początku wydawało mi się to jakieś podejrzane, czyzby kolejny temat zastępczy, aby odciągnąć uwagę ludzi od innych problemow np. protestow w sprawie ACTA, cen paliwa itp. ? Porwania się zdarzały, ale jeszcze nie przypominam sobie żeby aż tak od razu o tym w mediach gadali, dziwne... chyba ze to ja jestem ostatnio jakis przewrażliwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mi najbardziej szkoda dziadkow tej malej, jedyne osoby po ktorych bylo widac zal i smutek. Mnie jeszcze zastanawia to, ze ta cala matke znalezli jacys ludzie nieprzytomna i z rana glowy, to sama sobie strzala dala dla picu, czy probowala samobojstwa? Masa niewyjasnionych spraw, ale to z nieumyslnym spowodowaniem smierci tez jest grubymi nicmi pisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 mam nadzieje ze w najgorszym przypadku dziecko tarfilo do jakichs ludzi ktorzy niemoga miec dzieci i zostalo poprostu 'odkupione' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Matka to jakaś psychiczna jest, nawet teraz mówią w radiu, że jej stan psychiczny nie pozwala na przesłuchanie... Dopóki nie znajdą zwłok to można mieć nadzieję, że jednak żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Właśnie dziwiłam się czemu matka tak mało się udziela, więcej zainteresowani byli dziadkowie ( najpierw myślałam, że to rodzice). Myślałam sobie, może ta matka jest bardzo załamana i nie ma siły na wywiady itd. A tu taka niespodzianka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ale pomijając cały,tragiczny aspekt sprawy,to Rutkowski niezły koleś,szybko i profesjonalnie to rozgryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja tak podejrzewam , że dziecko zostało sprzedane , matka wali głupa i tak będzie ciągła dalej , a z drugiej strony nigdy nie wiadomo jak my byśmy się zachowali jak by nam dziecko faktycznie upadło i się zabiło , a może faktycznie zrobiła głupotę bo była w totalnym szoku . Ale do cholery jasnej , gdzie w tym wszystkim był jej mąż :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja tak podejrzewam , że dziecko zostało sprzedane , matka wali głupa i tak będzie ciągła dalej , a z drugiej strony nigdy nie wiadomo jak my byśmy się zachowali jak by nam dziecko faktycznie upadło i się zabiło , a może faktycznie zrobiła głupotę bo była w totalnym szoku . Ale do cholery jasnej , gdzie w tym wszystkim był jej mąż :evil: ja mam podobne zdanie możliwe ze dziecko sprzedała i teraz wymyśla jakieś historie bo jej Rutkowski depta po piętach moim zdaniem ona nie jest psychiczna tylko udaje bo :twisted: chce żeby ją uznali za niepoczytalną a dziecko uznali za zaginione wtedy wyślą ją na leczenie i dadzą jej spokój ale Rutkowski na pewno doprowadzi tą sprawę do końca lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dobrze by bylo zeby tak wlasnie sie stalo Pzdr Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 W dniu jak zaginęła byłem lekko dziabnięty i jak tylko zobaczyłem te info pojawiające się w mediach powiedziałem przy teściach, że pewnie sprzedała dziecko do nielegalnej adopcji albo do przeszczepu organów za granicę bo widać po niej że jakaś dziwna i cała historia się nie klei!!!Oburzyli się bardzo jak tak mogę mówić a teraz wyszło kto miał rację. Brawo Rutkowski pięknie ośmieszył tych buraków z komendy wojewódzkiej w Katowicach ale pochwalił tych Sosnowca więc stronniczości też mu zarzucać nie powinni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jednak najstraszliwszy scenariusz się spełnił znalezli ciało małej Magdy to szok przykryte było kamieniami lekarze twierdzą ze dziecko żyło ale zamarzło to się nie mieści w głowie kara śmierci dla takiej matki to za mało:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 no niestety znaleźli ciało, matka wskazała w nocy miejsce gdzie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jednak najstraszliwszy scenariusz się spełnił znalezli ciało małej Magdy to szok przykryte było kamieniami lekarze twierdzą ze dziecko żyło ale zamarzło to się nie mieści w głowie kara śmierci dla takiej matki to za mało:evil: *****, tacy ludzie powinny byc zamknieci do konca zycia w pudle 50cmx50cm. Jesli dziecko zylo i zamarzlo, to nie jestem w stanie opisac co bym zrobil takiemu rodzicowi. Jak tak mozna? I pomyslec, ze gdyby nawet upadlo, stracilo przytomnosc, kazdy normalny czlowiek by zadzwonil do lekarza, na pogotowie.....i Madzia moglaby jeszcze zyc. Po prostu nie miesci sie w glowie. Od razu na krzeslo z taka osoba, stres, szok - nic z tych rzeczy nie usprawiedliwia matke. Nie mowiac o tym ze wszystkie szczegoly jakie podawala, kto ja sledzil, jak byl ubrany, wszystkie wywiady w TV, ze chce zeby tylko oddali jej coreczke - to wszystko pokaz ze bylo to swiadome dzialanie. Biedne dziecko nie zyje przez to ze miala *****a a nie Matke.. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 *****, tacy ludzie powinny byc zamknieci do konca zycia w pudle 50cmx50cm. Jesli dziecko zylo i zamarzlo, to nie jestem w stanie opisac co bym zrobil takiemu rodzicowi. Jak tak mozna? I pomyslec, ze gdyby nawet upadlo, stracilo przytomnosc, kazdy normalny czlowiek by zadzwonil do lekarza, na pogotowie.....i Madzia moglaby jeszcze zyc. Po prostu nie miesci sie w glowie. Od razu na krzeslo z taka osoba, stres, szok - nic z tych rzeczy nie usprawiedliwia matke. Nie mowiac o tym ze wszystkie szczegoly jakie podawala, kto ja sledzil, jak byl ubrany, wszystkie wywiady w TV, ze chce zeby tylko oddali jej coreczke - to wszystko pokaz ze bylo to swiadome dzialanie. Biedne dziecko nie zyje przez to ze miala *****a a nie Matke.. :bag: wpełni popieram twoje zdanie to się nie mieści w głowie kara smierći to za mało:twisted: taką ***** powinni ukamieniować tak jakto robią w krajach muzułmańskich a do tego pociąć *****nożem i ****** namrózlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Zrobiła organy ścigania w balona ale detektyw Rutkowski ją złamał i się wygadała a dziś pokazała światu gdzie są zwłoki ehh powinna się leczyć i to w zakładzie zamkniętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Makabra... Popieram wasze zdanie na ten temat, chociaż kto wie czy ona jest normalna... Ludzie z deprechą czy załamaniami psychicznymi są zdolni do wszystkiego... A tak naprawdę to bez względu na to czy jest dobrym czy złym stanie psychicznym powinni ją przesłuchać, wariograf itp... Jeśli świadomie kłamała to dożywocie takiej! A Rutkowski znowu pokazał klasę... i Policji gdzie ich miejsce Edytowane 4 Lutego 2012 przez banan_owiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ona była poczytalna Matka Madzi jest poczytalna, dobrze wiedziała, co robi. Będzie wniosek o areszt - Wiadomości i informacje z kraju - wydarzenia, komentarze - Dziennik.pl tyle ze po prostu jakaś ***nięta :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 "Prokuratura jeszcze dziś skieruje do sąd wniosek o areszt kobiety. Grozi jej pięć lat więzienia." 5 Lat... To jakiś żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi